This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

spamcheckr.com

Duminica la ceaun

Inca un sfarsit de saptamana cu mancare si gateala. De data aceasta Daniel a venit cu ideea si desi aveam mici indoieli legate de temperatura si starea vremii in sine (la cati nori erau aveam impresia ca vine furtna), am acceptat provocarea, mai ales ca era vorba de o iesire la aer curat, la miscare si nu stat in casa la lancezeala.

Ne-am intalnit 13 oameni in Parcul Reconcilierii si ne-am impartit pe cele doua masini disponibile. Dupa ce am facut doua ture de masina am constatat ca s-a pornit focul si ceaunul era deja incins si cu legumele in el. Mi-am asumat rolul preferat la astfel de iesiri si anume cel de fochist sef :D. 2 ore destul de lungi am asteptat sa fiarba fasolea ce in prealabil a fost inmuiata peste noapte de Dani.

Pana sa se termine fasolea ne-am intins la povesti, glume, un mic joc de carti, ceva bere si multa distractie. Florin nu era cel venit de la cea mai mare distanta, Adriana a fost cea care tocmai din Periam a sosit sa ne asiste la pregatirea, degustarea si devorarea de fasole la ceaun :D.

Ceaun

Ca si fochist sef si ca si sofer am beneficiat si de putina slanina prajita la foc, bine arsa rumenita si extrem de gustoasa. Dupa vreo 2-3 ore de stat si privit cum face bule/bulbuci am ajuns in punctul in care am fost cam toti de acord ca e destul de fiarta incat sa nu ne stea in gat si am dat liber la mancat si apoi la stat si incalzit la un mic foc de rezerva.

Sunt curios pe cand urmatoarea iesire si mancare in aer liber, da’ de data asta o sa ma asigur ca imi procur si ceva curaj, rabdare si alte cele necesare pentru a face si putin sport inainte si dupa un astfel de rasfat culinar.

5 Comments

cristina

about 5 years ago

foarte tare ideea , pacat ca inca e frig. Eu m-am cam facut ciculete prin Atena ieri :))) las ca vine primavara si mai iesim noi, nu?:)

adizzy

about 5 years ago

2 ore or trecut pana o fiert? eu nu am observat :)) mi s-a parut clar mai putin :) prin atatea glume si rasete

Adrian din Arad

about 5 years ago

@Cristina: Din cate stiu o sa se iasa tot mai mult, vremea sa fie buna. @Adizzy: Mai ales ca am avut ocazia sa gustam din slanina arsa la foc :D

Cristina

about 5 years ago

woohoo, fain asa. :) abia astept.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*