Ecuatia modei

Citeam azi o vorba interesanta: moda este o ecuatie cu mai multe necunoscute … well … pt. mine moda este mai mult decat cvasinecunoscuta … Sunt un barbat care a schimbat cateva stiluri vestimentare in functie de momentele vietii si in funcite de alte influente …

Am trecut de la imbracamintea de baza blugi cu tricouri la haine mai elegante, costume, pantaloni de stofa si camasi cu pulovere, iar dupa un timp mi-am dezvoltat un stil aparte, combinatie intre cele doua, un fel de casual business cu accente pe casual sau business in functie de necesitate.

De cele mai multe ori achizitiile mele de haine sunt relativ impulsive: vad ceva ce-mi place, imi cumpar, asa se face ca nu am un loc constant unde sa cumpar haine, ca sunt intr-un hypermarket, ca sunt intr-un mall, ca ii un magazin unde am vazut in treacat ceva pe un manechin in vitrina, orice optiune nu-mi este straina :D. S-a intamplat de cateva ori sa gasesc in Real ceva haine super faine si sa le cumpar pe loc 😀 (spuneam ca-s impulsiv :D). Da’ se intampla ca de multe ori sa insotesc cunostinte la cumparaturi si sa ajung ca eu sa-mi cumpar ceva ce-mi place :D.

Se intampla ca uneori sa mai si fac mica/marea vanatoare de preturi … sa urmaresc promotiile (de multe ori gasesc la reduceri fix ce am nevoie :D), totul e sa am rabdarea, timpul si dorinta necesara :D. Cel mai mult imi place cand efectiv gasesc ce am nevoie, fix intamplator, la un pret rezonabil sau la o promotie de 30-70% reducere.

Sincer … daca se poate mereu as cumpara la reducere, evident ca ma ajuta, evident ca astfel fac economie, dar pana la urma … de ce sa nu si caut?

S-a intamplat de suficient de multe ori sa mai cumpar si cadouri … da’ sincer … la asta nu prea ma pricep (haine drept cadouri) … asa ca … prefer sa nu ma prea cumplic cu astfel de indeletniciri :D.

Dupa cum am spus … nu prea le am cu moda, stiu ce-mi place mie, ce consider ca-mi sta bine si de aceea merg pe stilul meu, cat ar fi el de ciudat, de deoseit sau de comun … nu are rost sa ma pun sa ma schimb pt. ca unii s-ar uita la mine ciudat sau pt. ca nu as fi la moda. Eu ma simt bine asa cum sunt si nu are rost sa ma schimb :D.

Pana la urma … recunosc, cumpar haine de oriunde gasesc ce-mi place, chiar si din hypermarketuri si nu am e ce sa ma gandesc de doua ori atunci cand vad ceva ce-mi place si ce-mi vine bine :D. So … cu asta cred ca am explicat suficient faptul ca si de Real am cumparat si din mall-uri si din alte locuri, de oriunde gasesc ce am nevoie, ce-mi place si ce-mi convine :D. Asadar … pot spune ca si asta este o proba incheiata pt. Super Blog 2011 :D.

So … pana la urma ecuatia mea proprie a modei este una simpla: vad ceva ce-mi place, cumpar, important e sa stea bine pe mine :D.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*