Eveniment Apple 22.10.2013

Maine Apple va lansa mai multe produse. Printre cele zvonite ca ar primi un update se afla: iPad, Mac Book Pro, Mac Pro (care a avut prezentarea la WWDC), OS X – Maverick si Apple TV. Despre ultimul zvonurile sunt mult mai reduse ca si cantitate si din surse mai nesigure decat restul.

Despre Mac Pro se stiu multe, dar acum oamenii se asteapta sa si aiba un pret atasat, o versiune finala si un termen de livrare.

Vezi minutul 52:38.

Despre iPad se zvoneste ca vor avea procesoare mai puternice, un nou design si unele voci sustin ca si Touch ID. iPad Mini se pare ca va avea si retina display.

Mac Book Pro-urile se pare va vor avea parte de un makeover si vor avea un nou design, procesoare mai puternice, Thunderbolt 2 si se pare ca sunt zvonuri, mai reduse, legate de un Mac Book Air de 12 inch.

OS X – Mavericks trebuie sa iasa, GM-ul a fost deja trimis dezvoltatorilor, deci suntem pe ultima suta de metri cu el.

Apple TV-ul se pare ca va avea doar ceva imbunatatiri si unii au lansat zvonul ca va arata gen Chrome Cast.

Bonus: se pare ca Apple va lansa si noi variante imbunatatite ale suitei iWorks si iLife, inclusiv pt. mobile, cu noi icoane si noi feature-uri.

iWorks & iLife

Acum, pana sa vedem maine ce va fi si cum, va spun doar ca Apple nu pare sa transmita live aceasta prezentare. Totusi, o sa incerc sa va retransmit si voua informatiile pe masura ce le primesc si eu.

Sursa imagini: 9to5mac.com

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*