Exclusivitate la purtator

Bey … mai nou observ ca lumea incepe sa mearga pe exclusivitati, pe chestii deosebite, pe a iesi din comun, din mediocritate, etc. si asta se intampla nu doar la telefoane, ceasuri, masini, bijuterii si bineinteles imbracaminte … se intampla si cu laptop-ul.

Cum bine se stie femeile tin foarte mult la moda, iar mai nou incep si unii barbati (metrosexualii) sa tina de moda, mai ales ceea ce inseamna accesoriile … si de ce nu laptop-urile si netbook-urile.

Pentru astfel de situatii cei de la Asus s-au gandit ca ar fi frumos sa colaboreze cu un faimos designer, asa ca au dat drumu’ la o linie de doua Eee PC-uri, unu’ roz (pt. d-re) si unu’ maro (pt. domni) in asa fel incat sa ai ceva complet exclusivist si care sa te scoata din cotidian.

Acum, parerea mea personala e ca cele doua culori au fost alese cam putin ciudat … si eu unu’ nu m-as plimba pe strada sau prin mall sau oriunde altundeva cu un asemenea netbook, desi pattern-ul este interesant, culorile … well … alea nu-mi plac de loc … si o sa ma tot repet.

In rest, Eee PC-ul e chiar OK din punt de vedere al configuratiei: 1,6 GHz procesor Atom de la Intel, 1 GB RAM si HDD de 320 GB la 5400 rpm, placa video integrata, un Intel Graphics 3150 … Ce mai ii interesant is usitele care ascund porturile … dar imi par cam redundante, caci sincer la o utilizare normala (chiar si a mouseului ce poti sa-l iei, fiind parte integrata ca si design), tot trebuie sa deschizi si sa inchizi pe usita … si de aia … well sunt cam redundate dupa cum am mai zis.

Cei care sunt interesati ii rog sa dea click aici unde vor gasi mai multe informatii :P.

Nah … de final va spun ca asta e parte dintr-o proba pt. Super Blog si va pun o poza simpatica :P.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*