Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (24)

Fara titlu, despre iubire, notite

Notes

Cu toti avem nevoie de iubire. Multi n-o gasesc. Putini din cei ce o gasesc o traiesc cu adevarat. Pentru ca avem asteptari exagerate de la dragoste, asa cum in filme sau carti ne este prezentata, credem ca oamenii ce s-au indragostit de noi uita complet de alte lucruri.

Da oamenii uita, uita de toate cele, dar doar pentru scurt timp. Dupa un timp, in schimb, ei uita si de ce s-au indragostit ce cealalta persoana, intervin diverse obstacole (mentale, sentimentale, fizice, naturale, financiare, etc.), obstacole pe care pana atunci le treceam singuri. Degeaba, singuratatea nu face altceva decat sa adanceasca si mai mult dorinta de a fi cu cineva, si atunci gresim. Gresim caci credem ca prima persoana care vine si este atenta la noi e persoana de care trebuie sa ne indragostim. Dar nu e asa.

Adevarul sta in calm, liniste, pace si … da, iubire. Atunci cand acestea vin natural, atunci putem spune ca incepem sa iubim. Nu, spun ca am gasit-o, spun doar ca atunci incepem sa iubim. Atunci cand a trecut acea perioada in care vazutul zilnic, mesajele tot la 2 ore si nopti pline de nesomn (caci stati de povesti, planuiti viitorul, faceti dragoste sau pur si simplu va priviti), atunci cand tot tumultul primelelor luni de iubire trece, atunci trebuie sa vina calmul, linistea, pacea si iubirea.

Adevarat va spun ca prin cea ce am trait pana acum sunt un mic copil, un incepator, un habarnist nestiutor (da, pleonasm 🙂 ) in tot ceea ce tine de viata, iubire si alte cele, dar cu toti suntem asa si de aceea o vorba ce am prins-o din zbor, de pe undeva, mi-a ramas in minte: “pana imi dau ultima suflare, eu invat”. De aceea imi iau notite si incerc sa spun si altora ce eu cred ca am invatat. Nu spun ca am dreptate, ca le zic bine sau ca am gresit, spun doar ce cred.

Asadar, cand te vei indragosti din nou, lasa-te purtat de ce simti atunci, nu analiza, nu incerca sa intelegi totul si nu incerca sa faci sa fie tot perfect, sa traiti in fericire perpetua, se prea poate sa nu-ti reuseasca, dar un lucru am invatat de la viata si il pot considera mereu valabil: nu poti fi cel mai fericit, mereu e loc de mai bine. Asadar, fi fericit, iubeste si fi tu.

*Acestea sunt notite personale izvorate din ganduri aleatoare (ca sa nu spun random), despre iubire, ce le fac publice. Chiar nu ma astept sa le intelegeti, dar daca o faceti, super, inseamna ca am avut ceva de zis 😀

Sursa foto.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*