Fascismul va cuprinde intreaga planeta sau ii putem face fata?

Dupa ce am citit un articol in care Romanii sunt alungati din casele lor in Irlanda de Nord, am vazut filmuletul de mai jos si nu-mi vine sa cred ca in Vest sunt asemenea fiinte (caci oameni nu pot fi numiti).

Ce urmeaza? Persecutare? Crime? Razboi Mondial?

Uite cum ajungem sa distrugem nu doar planeta prin poluare ci si umanitatea prin crime, ura si alte asemenea si nu cred ca un om care face rau, ucide amenita, vandalizeaza, etc. va avea parte de o viata de dupa moarte prea placuta …

Biblia a ajuns sa fie ignorata, Cea Mai Mare Carte a Omenirii ajunge sa devina o carte pe care se depune praful si care este adusa in discutie cand vine vorba de juraminte si eventual folosita in interese politice. Putini sunt oamenii care inca mai au curajul sa spuna ca sunt crestini. Uite eu o sustin: SUNT CRESTIN !!! Pentru cei ce merg la biserica doar de sarbatori: e aproape inutil mai ales daca nu tii, daca nu incerci sa fii corect si daca nu incerci sa iti traiesti viata corect si cinstit.

Revin la fascism … daca acum nu se vor lua masuri riscam sa ne apropiem de revolte antisemite si de acolo e doar un pas pana la razboi. Un razboi nu aduce nimic … sau credeti ca aduce ceva bun?

Sursa filmulet: YouTube.com via 9am.ro

No Comments

Lungu Alin

about 8 years ago

Nu am cuvinte. Ce va urma ..

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*