Friend zone – recunoscut oficial

Cei de la Oxford Dictionary au introdus fraza “friend zone” in dictionarul oficial ca fiind:

“noun, informal – a situation in which a platonic relationship exists between two people, one of whom has an undeclared romantic or sexual interest in the other”

Evident ca femeile au inceput sa se planga (vezi link-ul de aici) si sa sara in sus ca arse. De ce? E ceva real, noi barbatii descoperim mereu cate o chesti noua despre femei, ii dam nume iar femeile se plang ca le etichetam. Nu, noi barbatii incercam sa intelegem ce gandesc femeile (lucru care nici ele nu il inteleg de multe ori, da, au recunoscut ca nici ele insele nu se inteleg), si uite asa avansam, evoluam si vom avea sanse sa ajungem intr-un final sa intelegem femeile (oare?).

friend-zone-21

Completez putin definitia celor de la Oxford Dictionary si spun asta: nu e neaparat nedeclarata, sa nu-si dea seama) dorinta de a fi intr-o relatie romantica sau sexuala, dar care este prost inteleasa de catre femei. Sau alegerea femeilor de a ii pastra in apropiere pentru a avea un sprijin neconditionat, mentinut prin iluzia unei relatii romantice/sexualte intr-un viitor indepartat, adica folosirea barbatului respectiv pe post de “prost” si/sau rezerva.

Daca gresesc am sa va rog sa veniti cu argumente, asa poate invatam, intr-un final, ce gandesc femeile vs. astfel de barbati.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*