Fun de sambata – pamflete economice

*Maine vom lansa un nou produs. „Depozitul minune”. Ideea e urmatoarea: ne da clientul banii, dupa care sta si se minuneaza cat ii ia ca sa si`i vada inapoi. Ca sa`i ametim pe clienti, dupa alte cateva zile vom lansa „Depozitul cu dobanda progresiva de 40%”. Atata doar ca la produsul asta dobanda va scadea de la 40 la suta, pana ajunge pe minus, adica sa ne dea noua clientul bani ca avem grija de amaratele lui de economii. Cu cat si`i lasa mai mult la noi (semn ca nu are nevoie de banii lui, corect?) cu atat va plati mai mult.

(Sursa: Dan Popa).

A intreba un ministru ce crede despre presa e ca si cum ai intreba o tufa ce crede despre caini.

Un ministru bun este cel care citeste cu foarte mare atentie solicitarile partenerilor sociali, inainte de a le arunca la gunoi.

Discursurile lui Emil Boc iti dau sentimentul unei armate numeroase, strabatand desertul in cautarea unei idei. Iar cand o gasesc, o inconjoara si o ucid rapid.

Pogea este pentru fiscalitate cam ceea ce este Posta pentru telegramele de condoleante

Daca Isarescu ar fi fost secretarul lui Moise, azi am fi avut doar 5 porunci.

Scopul suprem al guvernantilor nu este puterea, ci amintirile pe care sa le poata depana pe la televiziuni, daca se poate in prime time

Diferenta dintre nefericire si tristete e urmatoarea: daca Boc ar cadea intr`un canal, ar fi o nefericire. Daca cineva l`ar scoate, ar fi o tristete.

Programul de guvernare cu care a luat PDL alegerile e cel mai lung bilet al unui sinucigas din toata istoria Romaniei

A interveni in programul actualului Guvern (indiferent cum) e ca si cum te`ai apuca sa redecorezi puntea Titanicului

(Sursa: Dan Popa).

Astfel … io … care stau la granita … in Arad … bag mare in Szeged luni … si ma interesez de deschiderea unei firme in Ungaria. Ulterior am sa umblu sa imi inchid firma din Arad iar in mai (de cand intra in vigoare noua lege a impozitului “forfecar”), voi fi mandrul patron al unei firme noi din Ungaria care isi va face punct de lucru in Romania. Numele firmei il voi pastra … si astfel sper sa mai faca si altii din judetele de pe langa granitele tarii.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*