Geanta de identitate

Stateam si ma gandeam ca de multe ori, de cele mai multe ori, femeile nu vor sa aiba doua genti identice si atunci de ce sa nu fie geanta un obiect de identificare?

Sa spunem ca in ziua de azi nu mai exista clasicele si binecunoscutele Carti de Identitate (nici macar cele cu biocip sau ce se zvonea ca vor fi introduse), sa presupunem ca in ziua de azi daca nu ai o geanta a ta, nu ai identitate, geanta sa devina echivalentul Cartii de Identitate, sa ai o Geanta de Identitate (GI).

GI-ul este astfel un obiect ce il utilizezi peste tot, un obiect care te va si reprezenta, care va arata cine esti, unde lucrezi, ce meserie ai, etc. Fiecare GI va fi identificat printr-o fotografie a proprietarului, un cod unic de inregistrare (un fel de CNP), adresa unde poate fi returnat (cea de domiciliu) si coduri unice pentru: meserie, calificare, studiile terminate, varsta, actualul loc de munca si bineinteles, starea civila.

Fiecare GI va avea culori predominante specifice tarii de provenienta, regiunii si intr-o masura de maxim 10% culori preferentiale ale posesoarei/posesorului.

Plic_Summer_Heat_02_galben__albastru_verde_3

GI-urile vor avea si optiunea de a avea incorporat un GPS ce se poate activa doar cu amprenta posesorului si doar daca acesta este in prezenta unei autoritati (asta pentru a calma spiritele celor ce cred ca vor fi urmariti de un GPS).

Partea cea mai buna este aceea ca GI-urile vor putea sa fie personalizate si create/construite de firme, companii sau persoane autorizate. De exemplu una din companiile ce vor putea sa creeze GI, poate sa fie Reeija, ei avand in acest moment mai multe variante de GI, ca si exemplu: genti, genti piele, genti dama, posete piele, toate fiind GI-uri unice, personalizabile si conforme standardelor impuse de catre guvern.

Geanta_piele_naturala_Yvonne_rosie_12

Drept urmare, toti cei ce isi doresc un GI nou, pot apela cu incredere la orice companie care are sigla autorizata a guvernului tarii dvs.

Pe final, ca sa nu uitam ca aceste GI sunt o pura inventie a mea, inventie facuta special pentru o noua proba din cadrul Super Blog 2013, si culmea, asta dupa ce cam jumatate de ora in care mi-am stors creierii pentru a realiza acest articol 😀 .

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*