Gras sau slab?

Nu stiu cati din voi cunosc faptul ca pe vremuri oamenii mai grasi/plinuti erau considerati atractivi, dar iata ca in ziua de azi lucrurile nu mai sunt asa. In ziua de azi cu cat esti mai slab, cu atat esti mai atractiv, sau cel putin asa pare.

Am tot analizat situatia si am descoperit explicatia, sau cel putin o explicatie pe care eu o consider valabilia in aceasta situatie: e vorba de bani.

Daca pe vremuri sa ai bani insemna sa iti permiti sa mananci bine, sa poti sa iti intretii familia si de aceea de cele mai multe ori persoanele cu greutatea mai mare si formele mai “apetisante” erau mai atractive, instinctiv oamenii se gandeau la situatia financiara si la avantajele aduse de aceasta si de aceea erau mai atractivi.

In ziua de azi, sa fi slab insemna sa ai bani. De ce? Pai iti permiti sa mananci “eco”, “bio” si cat mai sanatos, iti permiti sa mergi la sala atat de des incat sa dai jos toata greutatea in exces precum si tesuturile adipoase, celulita, etc. Da, stiu, sunt oameni care sunt slabi pentru ca nu au bani, la fel cum sunt oameni grasi care nu au bani, acum nu intru in detalii si cazuri particulare. Vorbesc ca si idee, ca si o chestie interesanta da urmarit.

Chiar sunt curios, voi ce ziceti am dreptate? Ia sa urmariti situatia financiara a oamenilor din jurul vostru corelata cu greutatea. De pe acum sunt sigur ca exista exceptii precum si situatii mai ciudate, de gen: omu’ ii lenes si desi are bani si timp sa mearga la sala, sa manance corect si sanatos, totusi omu’ are o lene in el si de asta ajunge sa fie gras.

Dar acum, sincer, am dreptate?

Sursa foto.

2 Comments

Florin Ruşanu

about 5 years ago

Păi tu eşti gras şi nu eşti sărac. Sau ce, asta-i o scuză? :P

Adrian din Arad

about 5 years ago

Hai ca eu merg la sala deja de 2 luni si am început sa slăbesc. Nu spun nici ca-s bogat nici ca-s sărac sau gras :D

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*