Happy in Arad

Update: Iata ca s-a rezolvat totul, dupa ce am discutat cu Sebastian am aplanat mica noastra disputa. Ce orgolii, ce agitatie, nu e vorba deloc de asa ceva, doar o mica neintelegere. Asadar, dupa cum se vede deja a ramas doar un eveniment si vom face doar o filmare Happy in Arad. De ce? Simplu, dupa cum spuneam, Aradul merita ce e mai bun. Prin urmare, toti cei ce vor sa se implice sunt asteptati de noi la urmatoarele locatii:

Parcul Reconcilierii – 10AM
Metianu – 10:30AM
Teatru – 11AM
Euromarionete – 11:30AM
Bld. Revolutiei – 12AM
Scienta – 12:30AM
Primaria – 1PM
Malul Muresului – 1:30PM
Panorama Astoriei – 2PM
Tramvaie – 2:30PM
Segafredo – 3:00PM
Gara CFR – 3:30PM
Atrium – 4PM
Panorama Atrium – 4:30PM

Haideti cu totii sa fim Happy in Arad!

Iete cum dintr-un proiect frumos ne putem trezi ca iese ceva nu prea frumos. In urma cu aproximativ o saptamana i-am propus lui Norbert sa facem si noi in Arad un clip Happy. Zis si facut, a doua zi de dimineata am facut evenimentul pe Facebook, am ales ziua de 1 martie, prima zi de primavara, ziua plina de semnificatie si datorita martisorului.

Dupa vreo 3-4 zile de promovare, de discutii si planificari, discutii cu cameraman, participanti, etc. am fost abordati de cei de la WestTV care au intrebat daca vrem sa colaboram cu ei in acest sens. Minunat ne-am spus si bineinteles ca le-am raspuns, oferindu-le parteneriat.

Medeea

Sebastian

Din pacate, azi, cei de la WestTV au decis ca evenimentul lor este cel “oficial”, pacat, nu stiam ca al nostru ar fi neoficial. Asadar, vom avea doua astfel de evenimente? Normal, sa ne punem noi amatorii cu profesionistii de la WestTV va fi o lupta, dar totusi, merita. E vorba de orgolii aici sau e vorba de ceva frumos pentru Arad? Noi inca suntem dispusi sa colaboram, dar ganditi-va ca sa mutam tot evenimentul pe saptamana viitoare, sa anuntam toti oameni, sa renuntam la cameramanul cu care am discutat, etc. e cam peste mana. Sincer regret situatia si chiar nu cred ca ar fi prea greu sa ajungem la un consens. Update: asa cum am scris mai sus, am ajuns la un conses si ma bucur de asta 😀 .

Voi ce ziceti?

3 Comments

Gabriel Gorgan

about 3 years ago

Dragule, eu am renuntat la a-ti mai vizita blogul de ceva timp dar dracu stie cum am ajuns pe articolul asta asa ca, eu zic asa: ce cacat? Serios, Adi? Vai de orgoliile voastre mici si proaste! Apreciere valabila pentru ambele tabere, nu cumva sa crezi ca zic doar de tine. ;)

Adrian din Arad

about 3 years ago

Sa știi că și reciproca e valabilă. Oricum, îți spun asta: cu orgolii sau fara, măcar ne mișcăm si facem lucruri frumoase pt. Arad.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*