Imi doresc un HTC Magic

Bon … de ce imi doresc eu un HTC Magic? De ce nu m-ar multumi actualul meu iPhone? (primit cadou, merci Luci)

Hai sa va povestesc: iPhone este super, face de toate, da’ nu filmeaza bine (Cycoder nu stie prea multe FPS), pozele sunt medii, sincronizarea se face doar prin iTunes si doar pe calc. pe care l-ai “imperecheat”, etc.

HTC Magic am inteles ca face poze mult mai bune, filmeaza la calitate si FPS mai bune ca iPhone, poate ii mai gros, poate ii mai butucanos si are un design care arata … ciudat ? sau mai deosebit … oricum dintr-un punct de vedere este mai performant decat iPhone-ul si permite mai multa flexibilitate in ceea ce priveste filmarea, fotografierea, adica partea de multimedia.

Bun, de ce mi-as dori un HTC Magic daca io is utilizator de iPhone? Mai am un motiv, sa pot sa il arat la altii care nu vor iPhone, sa pot sa le explic diferentele … si nu in ultimu’ rand sa pot sa ma duc linistit si sa il dau pe al meu iPhone la logodnica mea, cea care va pleca din tara pentru cateva luni si cu care voi vrea sa vb. mai mult si sa putem comunica mai usor, eu de pe HTC Magic si ea de pe iPhone. Sau poate sa ii dau ei HTC-ul? Mai ramane de vazut daca il casti si daca ma satisface mai mult decat iPhone-ul.

Ce diferente vede un utilizator de iPhone la un HTC? Design-ul, “puterile” multimedia, autonomia (aici iPhne ma tine cam 2-3-4 zile daca nu trag tare de el), un HTC am inteles ca tine mai mult, optiunea de a schimba bateria, de a creste memoria, etc. sunt multe si marunte … da’ trebuie sa pun mana si sa il butonez, altfel nu pot … nu pot sa ma pronunt pana nu le simt pe ambele in mana … si cum pe iPhone il am de mai bine de jumatate de an pot sa spun care sunt bubele mele cu el … si sunt sa nu credeti ca de aia ca imi place Apple nu pot sa il critic … il critic … prima si cea mai mare buba ii lipsa GPS (asta pentru ca am prima generatie de iPhone), lipsa unei camere foto/video mai performante, imposibilitatea de a adauga memorie (desi 16 Gb imi sunt, deocamdata suficienti), bateria ce nu poate fi schimbata (ii cand ma tine doar 2 zile si alea asa ca am grija de el), ecranul care se umple de grasime de la degete, par, fata, etc., locul pentru mufa de casti care se curata al nebii de greu si pe final difuzorul exterior mono (repet, am prima generatie de iPhone). In rest … sunt multumit de el …

Legat de HTC Magic … sunt sigur ca imi va atenua o parte din nemultumiri, precis ca interfata este altfel, si astfel voi iesi din monotonie (nu ca nu-mi place actuala interfata de la iPhone OS 3.0).

Si atfel … ma bag si sper sa sa castig HTC-ul sa pot sa compar cele doua “varfuri de gama” in domeniul telefoanelor “smart” (care btw uneori iti dau batai de cap mai mari decat sa te ajute 😛 ).

Post scris pentru concursul “Imi doresc un HTC Magic”, organizat de Gadgeteer.ro si Vodafone Romania.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*