In doua luntri

De putin mai mult de o luna alerg si imi impart viata intre doua orase: Arad si Bucuresti. Povestea e simpla: s-a ivit o oportunitate de a creste dpdv profesional si al carierei si am decis ca e momemntul sa ies din tipar, sa fac pasul si sa risc confortul cu noutatea, cu provocarile ce le presupune o astfel de mutare.

Cei ce ma cunosc stiu prea bine ca sunt poate putin mai lent in a lua decizii si ca imi place si convine siguranta, stabilitatea si confortul unei rutine. Ei, dar iata ca am decis sa fac pasul, sa ies complet din toate tiparele si sa sparg matrita.

two-men-sitting-in-split-rowing-boa_450
Sursa foto.

(Stiu, imaginea nu reprezinta pe care in doua luntri, da’ e totusi amuzanta si merge cat de cat la articol 😉 )

Cred ca multi se vor intreba de ce acum, de ce nu am facut acest pas mai devreme. Sincer nu pot sa dau un raspuns definitiv dar pot spune ca pana acum nu am avut pe nimeni care sa ma sprijine si sa-mi ofere aripile, puterea si impulsul necesar unei astfel de decizii. Am mai avut oportunitati de a schimba orasul, de a merge in sus intr-o alta pozitie, intr-o alta companie, samd, dar cum sunt un om de cuvant totodata imi place sa demonstrez si faptul ca daca cineva imi ofera incredere fac tot posibilul sa nu o insel, iar astea m-au impins in a demonstra ca sunt un astfel de om.

Pana acum cateva zile inclusiv conexiunea de Internet a fost problematica, dar de curand am reusit sa ma sincronizez atat cu abonamentul meu de telefonie mobila si traficul inclus (insuficient dupa cate am descoperit) cat si cu varii retele WiFi din blocul unde stau.

Va spun sincer ca schimbarea aceasta si mutarea a venit cu cateva provocari foarte interesante, pe langa cea a activitatii mele online, una din cele mai mari fiind cea a intretinerii unui apartament de unul singur, dotarea cu cele necesare (in afara mobilierului), samd. O alta provocare, minora ce-i drept, este cea a timpilor morti din trafic. Traficul in Bucuresti e ceva mai lent fata de Arad si implicit asta genereaza mult timp petrecut in masina, timp pe care il fructific tot mai mult prin intermediul audiobook-urilor.

La capitolul provocari si eventual frustrari intra incapacitatea mea de a participa la multe din evenimentele din Arad si totodata din Bucuresti. Exemplu: eveniment fain in Arad, in timpul saptamanii, eu find in Bucuresti => eroare; eveniment fain in Bucuresti, eu trebuia sa ma deplasez in Arad pt. un eveniment la care am confirmat participarea de 3 luni => eroare, si astfel a devenit putin frustrant faptul ca nu pot participa la multe din evenimentele la care as vrea sa merg. Ei, cred ca in timp o sa sincronizez cumva programul meu si astfel sa pot sa ma impart mai bine in astfel de situatii.

Partile bune sunt destule, de la experienta noua, la linistea ce a venit la pachet cu Internetul limitat, de la oamenii noi cunoscuti, la modul de deplasare nou ce l-am descoperit pentru a calatori intre Arad si Bucuresti, de la retete noi de mancare gatite, la noi site-uri utile, samd. As putea sa scriu mult despre tot ce e nou si frumos ca si experienta intr-o astfel de situatie.

Ca si concluzie va spun asa: nu ma dau batut si sunt sigur ca veti vedea ca inima mea e inca in Arad, asta pe langa faptul ca in marea majoritate a sfarsiturilor de saptamana eu voi fi prin Arad. Asadar, nu va speriati, inca sunt viu, inca sunt activ, atat doar ca pana a asez si imi gasesc ritmul constant o sa fie mai ciudata situatia 😀

PS: Acum ca am mai mult acces la Internet am sa vin mai des cu articole, mai ales ca am destul de mult timp liber 😛

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*