Intru in echipa Minti Criminale

M-am hotarat, ma apuc de psihologie, ma pun cu burta pe carte, ma inscriu la facultatea de psihologie din Timisoara sau Bucuresti, vad eu unde se intra mai greu, acolo merg, sa fac scoala ca lumea si am sa incep sa fac profile psiho-sociologice ca si meserie. Dar inainte sa ma apuc sa fac ca si meserie, sa ajung dupa aceea sa fac parte dintr-o echipa de psihanalisti pentru Politia Romana, am sa ma pun sa fac acum un prim profil … de proba …

Se iau soferii de Toyota si se analizeaza:

– persoane cu studii peste medii;
– persoane cu varsta peste 35 ani;
– persoane cu venituri peste medie;
– persoane care au avut maina anterioara de la un producator francez;
– persoane care doresc alt producator decat unul german consacrat;
– persoane care gandesc eco;
– persoane care gandesc neconventional;
– persoane care apreciaza calitatea;
– persoane care isi doresc mai multe;
– persoane care vor fiabiliate;
– persoane care tin la imaginea lor;
– persoane care isi doresc sa ajunga mult mai in fata in viata (adica competitive).

As mai putea sa insir caracteristici pana la peste 30 … dar toate acestea lea am de la vecinul de peste drum, vecin care si-a cumparat Toyota si pe care l-am supus unui interogatoriu … din pacate multitudinea de informatii primite inca mai trebuie sa le procesez … si de aceea m-am gandit sa merg la scoala … nu stiu sa le interpretez acum, nu stiu cum sa le expun, din punct de vedere al marketingului cred ca Toyota trebuie sa se adreseze tuturor, dar din pacate momentan preturile nu permit decat celor care sunt putin peste medie, cei de la medie si medie in jos … well … isi iau second sau daca nu economisesc o perioada mai mare. Din pacate in momentul in care am facut studiul chiar si vecinul mi-a spus ca a cumparat Toyota mai mult pentru ca si-a permis-o si apoi deoarece ii s-a parut potrivita pentru pozitia sa sociala (persoana cu familie, familist convins, cu business destul de prosper, care nu vrea sa epateze, nu sportiv si nici prea cuminte, nu luxos dar nici comun). Astfel chiar de a mers in Timisoara sa o cumpere … tot s-a bucurat de alegerea facuta si e extrem de multumit de masina sa pana acum.

Credeti sa nu … vecinul meu chiar are Toyota si e multumit de masina sa, e asa cum l-am descris, desi am mai adaugat de la mine unele chestii ca sa completez ce nu stiu despre el pentru a incheia proba aceasta de la Super Blog pentru Toyota.

2 Comments

Julayah

about 7 years ago

nah te-ai inscris la Bucuresti ... e frumos ceea ce vrei sa faci .. si pe mine ma pasioneaza am si inceput sa citesc carti de Criminologie... dar am impresia ca la noi in tara nu prea se pune baza pe asa ceva. As dori un raspuns, daca se poate.. cine stie.. poate ma uimesti si-mi spui ca totul e ca pe roate, chiar si la noi in tara... :) Succes !

Adrian din Arad

about 7 years ago

@Julayah: nope ... nu m-am inscris ... da' citesc multe carti de psihologie si sociologie ... e fun sa vezi in jurul tau tot felul de tipare si oameni parca explicati bucata cu bucata in cartile de psihologie si sociologie.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*