iOS 7.1.2 si alte noutati Apple

Azi Apple a lansat iOS 7.1.2 si OS X 10.9.4. Vestea cea mai buna, pe langa imbunatatirile legate de Mail si iBeacons iOS 7.1.2 nu blocheaza exploitul folosit de Pangu pentru Jailbreak. Apropos de Pangu, acum au si interfata in engleza si acum merge si de pe OS X. Totodata cu OS X 10.9.4 Apple a introdus si Safari 7.0.5.

Pangu in EN

Apple a lansat si o noua reclama pentru iPhone 5S: Parenthood.

Mai departe cu noutatile, Apple a introdus “two-factor authentication” ( pentru iCloud in US, Germania, Italia, Spania, Canada, Franta, Japonia, Irlanda, Australia, Austria, Brazilia si inca cateva (se pare ca in curand va fi universal valabila).

Pentru studenti Apple a lansat un nou iTunes U cu imbunatatiri pentru iBooks, iPad Creation si Student Discussion. Astea vin acum cand se pare ca Apple pregateste inca o data promotia Back to School.

Nu intru acum in detalii legate de iPhone 6, sunt multe noutati asa ca merita sa le tratez separat 😀

3 Comments

Ovidiu-Florin Bogdan

about 3 years ago

http://www.themukt.com/2014/07/22/suspicious-nsa-backdoor-found-ios/

Adrian din Arad

about 3 years ago

E atat de veche asta, ai vazut ce a raspuns Apple? E vb. de protocoale pt. diagnoza. Plus, in ultima vreme Android-ul o ia rau in freza de la virusi :D

Adrian din Arad

about 3 years ago

Uite toate informatiile :D PS: tipu' zice ca doar suspecteaza ca NSA-ul foloseste astea pt. a obtine date despre posibile tinte si spune ca nu acuza ca Apple ar lucra cu NSA sau ca a lasat intentionat un backdoor. Adica titlul e complet pe langa ce scrie in articol, ca la noi :D http://support.apple.com/kb/HT6331?viewlocale=en_US&locale=en_US

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*