iPad si de ce va fi un succes

Multa lume spune ca iPad nu va avea succes, ca are lipsuri, ca nu satisface clientul, etc.

Eu sunt de parere ca va fi un scces, de ce? Iata: este rapid, iPhone/iPod touch OS-ul este mult mai rapid decat OS 10.6.X … este mai mic, se incarca mai repede, va avea la dispozitie peste 140.000 aplicatii, va avea la dispozitie o multime de carti in format digital, vor fi create multe accesorii extrem de utile (camera foto de 5-10 MP, senzori, etc.), accesorii care vor face iPad-ul sa devina indinspensabil pentru unele lucruri efectuate zilnic.

iPad este viitorul in materie de user terminal. Ecranul este suficient de mare pentru a reda filme HD, are putere de calcul suficient de mare pentru a rula aplicatii work oriented, conexiunea la Internet poate fi permanenta. Toate astea fac din iPad un produs util si nu o fita, pretul este inca un punct in plus pentru iPad, la acest pret se bate cu e-read-ele deja existente pe piata.

Si totusi … multi sunt impotriva sa. Eu sunt pentru … de ce? Mai dau un motiv: cum ii sa pui in geanta ta de student un MacBook sau un alt laptop sau chiar si un netbook? Cand il scoti trebuie sa faci 2-3 pasi pentru a-l porni: deschis capacul, introdus parola si abia apoi poti lucra. La iPad ii mai usor, slide to unlock … si gata … poti sa lucrezi. In plus … pe masa de la facultate stabilitatea nu e prea stralucita, mai nimeresti sa stai intr-un rand unde nu ai spatiu suficient si atunci stai cu laptop-ul/netbook-ul in mana si il utilizezi doar cu una, cum iti iei notite? Uite la iPad ii mult mai simplu, plus ca are microfon incorporat si asa vei putea chiar sa inregistrezi cursul, dupa care poti foarte usor sa il studiezi in detaliu acasa.

O alta utilitate: fisele pacientilor intr-un spital sunt deja in format electronic, iPad-ul poate sa fie folosit pe post de cititor de fise portabil, mai atasezi si un accesoriu cu ajutorul caruia poti in orice moment sa afli in timp real o statistica a batailor inimii al pacientului langa care esti, primesti in timp real tomografiile, etc.

Asa as putea sa tot o tin gasind utilitati … da’ sincer sunt de parere ca iPad va putea fi folosit in orice domeniu, mai ales datorita pretului care este accesibil.

Asa ca … de ce sa nu iti cumperi unu’?

LE: iata si clipu-ul plin de adjective de la prezentare.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*