Iti iei un laptop?

De cate ori aud fraza asta … si ce e mai important … de ce alegi un laptop?

Pai in ziua de azi laptopurile au ajuns sa aiba putere de calcul apropiata de un desktop si ofera in plus: portabilitate, calitate, design si sa nu uit … portabilitate (:P ma repet da’ asa e, portabilitatea conteaza cel mai mult).

Sunt obisnuit deja de mai bine de 4 ani cu un ecran de 13,3″ si nu as prea trece la mai mare ca si portabil, doar ca si fix (iMac sau Cinema Display, da’ astea tin de alta poveste ;)), in rest … as ramane la asa un laptop.

Sincer as alege fara sa ma agit prea mult un laptop Sony Vaio de 13,1″ si l-as alege in primul rand datortia brandului, dupa care datorita designului si apoi in functie de performanta/pret.

Da’ hai sa va arat ce mi-as cumpara: Sony VAIO VPC-Z13M9E Black Core i5, yeah baby … super avion, portabil, 13,1″ (dimensiunea perfecta in parerea mea), performante de top, dotari super bune si printre ele mentionez: SSD 2×64 GB adica 2 SSD-uri … aham … ma scuzati da’ asta inseamna super viteza cand vine vorba de programe si filme si restu’.

Cine are chef de partea plictisitoare cu detaliile tehnice? Eu nu … da’ le spun pe viteza 😛 da’ le zic in ordinea importantei pt. mine: design si dimensiune, design curat, simplu (imi plac lucrurile simple si cu bun gust), dimensiune 13,1″ (optim pt. mine), procesor i5 (criminal pt. grafica, HD si apoi pt. jocuri), 4 GB RAM (clar pt. rularea fina a sistemului de operare si a programelor … si doh … jocurilor :P), placa video nVidia GeForce GT 330M (perfecta pentru jocurile mele, StarCraft 2 si Wow), SSD-urile pentru viteza si sigurnata datelor.

Da’ tot zic de el … tre’ sa-l si vedeti :P.

Si sa nu uit … o proba noua astfel incheiata la Super Blog :P.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*