La drum, spre Budapesta

In decembrie planuiesc ca atat eu cat si alti 11 prieteni sa mergem in Budapesta pentru revenlion. Era initial vorba de Bratislava, dar am schimbat planul deoarece mai multi din cei ce vroiau sa vina cu noi au vazut de prea multe ori atat Bratislava cat si Viena (care era in plan sa fie vizitata 2-3 zile). Astfel am ajuns sa schimbam destinatia.

In Budapesta am gasit un hostel la un pret foarte rezonabil si asa ne vom permite sa avem cat mai multe alte activitati, planul fiind, evident, vizitarea principalelor obiective turistice si a parcului de distractii, a gradinii zoologice, etc.

Prima problema a aparut atunci cand am facut calculul pentru transport. Eu am propus sa merg cu masina mea (sunt obisnuit sa merg mult cu masina), imi pare mai confortabil si in plus consider ca e mai avantajos din punct de vedere financiar. Problema care a aparut este lipsa spatiului pentru bagaje. Masina mea este un Peugeot 107 (daca cunoasteti marca si modelul atunci stiti ca e o masina mica, compacta, clasa mini), iar spatiul pentru bagaje este unul redus. La numarul de 2 calatori, care merg pentru 5-6 zile (inca e o mica dezbatere pe tema asta, cate zile sa stam), portbagajul nu poate suporta decat bagajele a eventual maxim 2 persoane. Pentru a fi si mai eficienti am zis ca pot sa iau 3 persoane, dar apare problema bagajelor.

Asa ca m-am pus sa caut solutii, noroc cu Super Blog 2012 si noua proba de la Aventuria, mi-au dat o idee buna. Am gasit o cutie portbagaj de inchiriat, cu tot cu sinele de prindere, intr-un pret bun si astfel pot lua in considerare transportul confortabil a 4 persoane (da, aici intru si eu in calcul :D). In prima faza nu stiam sigur ce sa caut intre multimea de produse ce le gasesti pe site la Aventuria, asta pana cand am vazut ca au cutii pentru bagaje, am stiut in secunda urmatoare ca voi impusca doi iepuri dintr-un foc: atat proba la Super Blog 2012 cat si problema transportului de bagaje.

Asadar, iata ce cutie m-am gandit sa inchiriez:

Avantaje: pret bun (236 lei cu tot cu bare), spatiu (de care chiar duc lipsa acuta), flexibilitate (nu trebuie sa o cumpar, sa o depozitez undeva cand nu o folosesc, deci nu ocupa spatiu aiurea si in plus pot sa o inchiriez pe ce perioada am nevoie). Iata si link-ul pentru aceasta cutie portbagaj.

Cu asta am bifat inca o problema rezolvata de pe lista pentru NYE Budapesta. Urmatoarea problema: ce iau cu mine ;). Dar pana atunci, stay tuned, diseara avem eveniment Apple.

1 Comment

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*