La Multi Ani Hubble !!!

Pentru cine nu stie azi e “ziua” de nastere a telescopului spatial Hubble.

La Multi Ani !!!

De 19 ani ne ofera imagini spectaculoase (ca cele de mai jos) din spatiu, imagini pe care nu aveam cum sa le captam altfel. Pentru mai multe informatii vizitati: Nasa si Wikipedia.

Sursa: nasa.gov

No Comments

paulierco

about 8 years ago

Salut, Dintr-o prima impresia de pe primele articole de pe blog, foarte rar dai sursa datelor. Poate tu ai facut un rezumat prin articol si am nevoie de un detaliu pe care tu nu-l anunti, poate am nevoie de altceva. Sa stii ca e mare nevoie. Incearca sa fii mai explicit si sa nu fii pripit. Nu fă tot timpu copy-paste, nu e cea mai buna solutie. Numai bine, Paul Iercosan.

Adrian din Arad

about 8 years ago

Cum bine spui ... din primele articole ... sunt totusi cele mai serioase, cu mai multe informatii trecute cu surse. Articolele care sunt fara surse sunt articole cu surse multiple si care daca as scrie sursa ar fi mai lunga decat "postul" propriuzis. Daca urmaresti putin si mai in urma vei gasi articolele cu surse. Daca urmaresti si webdoi.info unde mai scriu vei vedea ca sursele sunt trecute mereu. Acolo si scriu mai "rarut" si mai atent. Acest blog fiind personal il tratez mai "liber" in ceea ce priveste sursele. Daca ai nevoie de diferite detalii scrie un comentariu sau da-mi un mail. Merci de sfaturi totusi.

paulierco

about 8 years ago

Din contra. Fiind un blog personal, ce sa zic eu acuma? sa-mi fac de la inceput impresia despre tine, nu? Asta era si ideea, e blog personal, imi fac o parere despre tine ca personalitate, ca om, ca prieten. Cu cat scrii mai ok, mai aranjat, mai bine, mai clar, mai "romanesc" cu atat imi dau seama mai bine despre tine. Cand ma uit la un blog si vad pe el numa video, muzica, downloaduri, torrenturi, spamuri imi dau imediat seama ca e facut de un copil de maxim clasa 7a. Nu?

Adrian din Arad

about 8 years ago

Asa sunt eu ... cum ii blog-ul ... si scriu mereu cum gandesc ... ok ... hai sa nu intram in discutii interminabile ... ma repet: Merci de sfat. Am sa incerc sa pun mai multe surse ... si poate asa voi "impaca" mai multi oameni ... asta daca is mai multi care vor surse ... Noapte buna ... si la mai multe ... discutii :P ba ... poate chiar la ceva beri, suc, etc. sa orice ai bea ... sa ne vedem si poate ... atunci vom putea avea discutiiiiiii interminabile ... nu de alta da' io is cunoscut printe prieteni ca fiind un om la care nu-i tace gura ... asa ca ... think ... CYA

paulierco

about 8 years ago

Sunt din judet cu tine :P

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*