La plimbare – Mercedes Benz A Klasse

Mi-am propus ca in aceasta vara sa merg in cat mai multe astfel de plimbari, sa reiau seria “La plimbare” si sa pot sa o duc la nivelul la care imi doresc sa ajungă.

Ei, cum planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ … a cam rămas pe dinafara proiectul, pana acum, când am reușit intr-un final sa-l repornesc.

Așadar, joi, pe inserate am fost pana in Piata Av. Iancu si am luat la o plimbare noul A Klasse.

Masinuta este vioaie, comoda si plină de personalitate. Pe langa exteriorul care iese puțin din tiparele MB si vine cu noutati, interiorul este si el destul de diferit fata de modelul anterior.

Spațiul este generos, chiar si in spatele unui șofer de 1.80 ca si mine, atat doar ca persoana din mijlocul banchetei din spate va sta cam incomod. Scaunele din fata au comanda electrică pe ușa, un detaliu tipic MB. Toate geamurile si oglinzile sunt si ele electrice (ca si dotare standard). Aerul condiționat (necesar pe cele 30 si de grade de acum vara), este si el standard si e cu reglare pe doua zone.

La cele doua teste ale mele: al portmoneului si al sucului, ii dau 9, este loc pentru ambele, atat doar ca pt. suc am găsit doar un singur loc, in consola centrală.

Ca si o chestie interesantă vreau sa spun ca pedala de acceleratie are un kickdown fain, simți ca ai puterea acolo si ca nu se termina după 2-3 secunde.

Masinuta ce am condus-o avea motorul de 1.8 diesel si acea destule putere pentru a nu spune ca ai o mașina doar economică ci si o mică bestie. Sistemul Start-Stop l-am descoperit la primul semafor când am auzit cum a pornit motorul când am ridicat piciorul de pe frână, cool.

O chestie cool am descoperit când am folosit prima data marsarierul, si mai exact oglinzile laterale se reorienteaza in jos pentru a avea o mai buna vizibilitate la manevrele cu spatele, iar la final când pleci de pe loc, ele revin la poziția normala.

Oricum, MB are o mulțime de astfel de mici detalii care ajuta si care astfel iti fac un drum cu MB o reala plăcere.

Dacă v-a plăcut, o găsiți la cei de la Auto Schunn, dealer MB in Arad si Deva, la un preț de 22.690 Euro.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*