La plimbare Special – Lansarea BMW seria 3 in Arad

Ma intorceam din Polonia si imi vedeam de condus prin Cehia cand mi-a sunat telefonul si am fost invitat la un eveniment la care puteam doar sa visez: Lansarea noului BMW seria 3. Cum evenimentul era in acea seara iar eu mai aveam de condus inca un 800 km am decis sa ma deplasez a doua zi pentru a a ochii si a pune mana pe noul seria 3.

Zis si facut, a doua zi la ora 12 eram la BMW Grup West Premium in Arad si completam hartia cu datele pentru test drive.

Cum se comporta BMW-ul? Minunat !!! Sportiv, simti ca ai toata puterea permanent la dispozitie, viteza de reactie este incredibila, schimbarea de viteze se face instantaneu si extrem de bine si asta deoarece are ambreaj dublu, cutie de viteze in 8 trepte precum si un motor foarte bun care dezvolta peste 180 cai putere.

Din clasicele teste pe care le fac am crezut ca le-a cazut pana cand am indepartat plasticul de deasupra spatiului de depozitare pentru sticle, spatiu situat pe consola centrala chiar in fata schimbatorului de viteze. Pentru portmoneu este spatiu suficient si bun in usa laterala.

Ce nu prea mi-a placut a fost in schimb scaunul care oferea suport lateral bun, dar cam ingust pt. mine (poate si pt. ca eu am 100 kg :D). In rest, doar cuvinte de lauda la adresa acestui nou serie 3, sunt sigur ca va fi un hit si ca in curand vom vedea din ce in ce mai multe pe strazile din toata tara.

Am sa revin cu impresii mai pe larg intr-un episod viitor din “La plimbare”, sper cat mai curand. Totul e sa scapam o data de temperaturile astea si de zapada care parca nu vrea sa mai plece de la noi din zona.

Hai sa va las si cateva poze in galeria dedicata lui, aici.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*