Lansare Diablo 3 in Arad

Intamplarea a facut ca eu sa fiu in jurul orei 00.00 in parcarea de la Kaufland si sa remarc o multime stand in fata la Altex, imediat am realizat ca nu se sta la povesti (ba da, se statea pana la sosirea angajatilor de la Altex), ci se asteapta lansarea Diablo 3.

Am parcat rapid, am scos telefonul si am facut imediat cateva fotografii plus 2 filmulete, pe care le-am unit intr-un singur filmulet, sa mai economisesc din click-urile necesare pentru incarcarea de clipuri pe Youtube :D.

Atmosfera a fost similara unei lansari Apple, oamenii erau agitati si entuziasmati. In momentul in care seful de magazin a sosit si a mers sa deschida usa, un ropot de aplauze insotit de chiuituri a rabufnit, iar la intrarea primilor cumparatori aceleasi ropote de aplauze si chiuituri i-au insotit. La iesire … vedeti reactia in filmare :D.

In cam 10 minute au dat peste 50% din jocurile precomandate si au trecut la cei ce doreau sa le cumpere pe loc. Nu am ramas prea mult, nu avea rost din moment ce eu nu il voi lua jocul (inca :D). Oricum, de apreciat ca au deschis la miezul noptii si iarasi foarte interesant este numarul mare de participanti la o lansare de asemenea maniera. Cred ca daca era mai cald si nu ploua numarul de participanti ar fi fost si mai mare.

Hai ca va las cu galeria foto si filmuletul :D.

Dacă nu merge, iată link-ul la clip pe YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=2dYDOzEailo

Sursa logo Diablo 3: http://acltv.ro/index.php/electronic-sports/stiri/320-diablo-iii–data-lansarii-a-fost-anuntata
Sursa foto cutie: http://diablo.incgamers.com/blog/comments/character-artwork-and-diablo-3-box-covers

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*