Lansarea iPhone 4S in Romania

Bon … am trait sa o vad si pe asta: lasare frumusica de produs Apple, mai exact iPhone 4S.

Vodafone a facut lansarea invitand 3 vedete: Cabral, Andreea Raicu si Turcescu, mare pacat ca s-a tinut la Bucuresti si nu am ajuns sa o vad (lasarea :D), chiar mi-ar fi placut sa fiu acolo.

Orange a facut lasarea la fel, la aceleasi ore, dar in alta locatie, tot un mall, dar fara vedete.

De Cosmote nu stiu sa fi organizat ceva.

Vodafone a facut lansarea si in tara, Timisoara fiind mai aproape de mine, dar nu aveam cum sa ajung nici acolo, e in mijlocul saptamanii, am de munca, alte obligatii, nah … in fine 😀 ma bucur totusi ca se merge in directia buna.

Ce am mai observat: Vodafone a facut un pas frumos si a dus bloggeri mari la evenimentul lor: Manafu, Zoso, Cabral, Piticu si Arhi … so … nah … lume buna si de calitate.

Acum … daca cineva m-ar intreba de ce imi doresc un iPhone 4S de la Vodafone as raspunde simplu: pentru camera foto exceptionala. Cum asa? Pai un prieten de al meu e fotograf si s-a uitat peste specificatii si mi-a confirmat ca este cea mai buna camera foto de 8 MP pe care a vazut-o vreodata pe un telefon. Si sincer … nici iPhone 4 nu face poze naspa, da’ 4S parca e si mai si :D.

Pana la urma alegerea este libera, toti marii jucatori in piata de telefonie mobila au in oferta iPhone 4S, la preturi relativ similare (cam 44 EU diferenta la liber intre Orange si Vodafone, unde Vodafone il are putin mai ieftin), deci … se poate sa avem si noi o lansare de produs Apple de succes si bine mediatizata.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*