Lasi ceva in urma ta?

Toți ne dorim să lăsam ceva ân urma noastră, o vorbă, o expresie, un sentiment, o familie, copii, o casă, o afacere, etc. Mă întreb dacă totuși noi constientizam ce anume lăsam în urma noastra, mai ales noi cei ce scriem în online, cei ce virtual aruncăm idei, gânduri și vorbe în spațiul cu 0 si 1 după care așteptam reacții.

Noi, bloggeri nu lăsam prea multe lucruri fizice, palpabile, în urma noastră și de asta de multe ori nu suntem luați în serios. Asta pana azi, azi cand m-a trăznit ideea de a face ștampila blogger-ului.

Simplu, îți cumperi o ștampilă, o personalizezi și te pui pe promovat, pe a lăsa ceva în urma ta.

De unde ideea asta? Cum de am ajuns la ea? Pfff, se face că azi toata ziua mi-am stors creierul după un subiect despre care să scriu pt. Super Blog un articol despre ștampile, proba data de cei de la Colop, iar după ce am vazut ca e ora 23 am zis că a venit momentul să mă gândesc serios asupra temei, asta până când am ajuns prea serios și astfel am ajuns să am titlul acesta serios la un articol mai ușor.

Revin totusi si va spun asta: multi cred ca lucrurile materiale ajuta si sunt importante a fi lasate in urma, eu in schimb sunt de părere că ideile, gândurile, cugetările și filosofările sunt cele mai de pret lucruri ce le poți lăsa în urma ta. De ce? Simplu, ele pot shimba viața persoanelor la care ajung cele spuse, scrise, expuse de tine.

Așadar, nu renunța și expune-ți ideile, susține-le și nu renunța.

Eu propun să te inspiri din ștampila tinereții și să o personalizezi cu blogul tău, ulterior folosește ștampila pentru a te promova în cele mai inedite locuri.

SB6

Pentru ceva mai multe informații și variante de personalizare urmați link-ul: http://imagecard.colop.com/?home=1

2 Comments

Maria

about 2 years ago

Este adevarat toti ne dorim sa lasam ceva in urma ,dar poate nu ceva material (chiar daca si aceste lucruri contin amintirea noastra),cat ne dorim ca anumite persoane sa isi aminteasca mereu de noi.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*