Lecturi Urbane editia 6 in tramvaie

Iata ca am terminat cu aceasta editie de Lecturi Urbane. Si ce editie a fost … pentru prima data am fost in tramvaie si am impartit carti calatorilor. Am dat peste 300 carti, am stat in tramvaie peste 5 ore si am avut o multime de oameni alaturi: Daniel, Cristina, Anca, Crazzy, Costin, Amalia, Sorin si liceenele: Adriana, Cristina, Monica, Anca, Estera, Lenuța, Roxana, Ileana, Emanuela, Claudia, Diana (daca vor pot sa dau numele complet, dar m-am gandit ca mai bine e sa nu :D).

Pot spune ca oamenii sunt surprinsi, chiar nu stiau de proiect, unii intrebau cat trebuie sa plateasca pentru carti, altii au fost mai avizi si au luat cate 2-3 carti. Tinerii au fost receptivi si chiar am dat multe carti tinerilor. Am primit si propuneri de donatii de carti, astfel ca desi am dat o multime de carti pe viitor vom avea tot mai multe.

A fost prezenta si putina presa, ca de obicei evenimentele de la Primarie si lasari de carte de acolo au fost mai importante :(, multumesc lui Lucian pentru amabilitatea si rabdarea de a merge cu noi cu tramvaiul si de a ne vedea in lucru :D.

Asadar, un succes si aceasta editie. Urmeaza altele, cat mai curand si cat mai reusite :D.

Pozele … after the break 😀

Aici … pauza publicitara, care nu este :D.

5 Comments

verdedeparis

about 6 years ago

Haide, spune sincer: cati oameni chiar au citit, cati oameni au deschis cartea de rusine sa nu ii vada ceilalti ca refuza, cati oameni au inteles si cati oameni nu au priceput nimic? :)

Adrian din Arad

about 6 years ago

Ce e important si mă bucura e faptul ca măcar se vor gândi la citit in tramvaie si ca așa măcar stimulez lectura :D

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*