Lipsesc putin

Iata ca am luat o mica pauza. Aveam nevoie, mai ales dupa ce m-am agitat cu SB si am zis gata, pauza.

Totusi, am atat de multe de povestit despre Miami incat parca nu pot sa termin articolele ce stau acum in draft. Am sa va povestesc despre experienta Ultra, Club Space, primul meu meci de NBA, locurile frumoase ce le-am vazut incluzand aici si Planetariul de la Museum of Science din Miami.

Globul de la intrare

Globul de la intrare

Acum ma pregatesc de inca o tura de plimbare, mai am cel putin 100 de locuri de vizitat, dar azi am zis ca o sa ma concentrez pe cateva locuri mai linistite.

Pana atunci am sa va raspund la intrebarile de pe Facebook:

Florina: am fost la plaja, dar doar la un pool party, bookstores? Hell no 🙁 nu am vazut un book store in tot Miami Beach. Am vazut rafturi cu ceva carti prin supermarketuri, dar atat. Imi place atmosferta, oamenii si multiculturalitatea de aici, e totul plin de culoare, oamenii nu se judeca intre ei, etc. e chiar placut. Nu mi-a placut faptul ca am prins cateva strazi principale in renovari si e dat peste cap traficul si probramul de la bus.

Marius: accesibilitatea e extraordinara, peste tot ai acces la orice, usor si rapid. E plin de rampe peste tot, inclusiv la autobuze.

Ciprian: cel mai mare a fost de la The Raleigh, si buuuun, mega bun! Cu masinile modificate politia nu prea are nimic (unless sunt foooarte zgomotoase si/sau nu sunt street legal), am vazut decat pe unul tras pe dreapta de politie, da’ era un Ferrari super modificat si erau 4 masini de politie in jurul lui.

Christian: e plin de restaurante de tot felul si junkfood-ul este prezent, dar nu asa de mult pe cat te-ai astepta. In schimb e plin, da’ plin de restaurante Japoneze.

Amalia: 80-90% sunt happy 😀 dintre ei, cred ca doar 30-50% max. sunt happy cu ajutor 😀

2 Comments

Petre

about 3 years ago

E nevoie cateodata de o pauza, fiecare om are nevoie de o pauza

Kim

about 3 years ago

Cu siguranta fiecare dintre noi trebuie sa ia o pauza la un momendat

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*