Lupta intre bine si rau … cine castiga?

Astazi am primit ca si tema in cadrul concursului Super Blog 2009 organizat de PCNews, o proba de imaginatie … o proba la care eu sper ca ma pricep …

Asadar … sa incep cu o scurta recapitulare: Aion, joc produs de NCsoft si distribuit in Romania de TNT Games, are ca si tema principala lupta dintre ingeri si demoni, dar atat ingerii cat si demonii lupta contra dragonilor care doresc distrugerea ambelor tabere.

Acum … pentru Aion 2 as spune sa apara in lupta oamenii care au fost “promovati” in oricare din tabere si dragonii sa trebuiasca sa plece din joc, in locul lor sa apara o noua rasa mult mai puternica, cu caracteristici asemanatoare dragonilor dar care sa poata sa se transforme in ingeri sau demoni si sa poata sa se infiltreze, pentru descoperirea lor trebuind sa inveti un skill sau sa deti un charm care sa iti permita sa ii vezi.

Pentru cele doua rase noi trebuie sa ai din rasele vechi minim un anumit lvl. si pentru dragonii noi … sa ai lvl. maxim …

Totul l-as porni astfel: intre cele doua taramuri un dragon care nu era de acord cu ce vroiau ceilalti dragoni creaza un realm in care creaza oamenii, pamantul pe care oamenii traiesc nu poate fi accesat din cele doua realmuri decat printr-un sacrificiu dezinteresat. Dar un alt dragon isi da seama de inventivitatea si cruzimea oamenilor si se decide sa ii aduca in ambele realmuri. Din pacate in momentul in care ii aduce, oamenii care au fost adusi se unesc cu ingeri sau dragoni (depinde de realm) si astfel detin puterile lor, dar au si sensibilitate mai mare pentru dragoni, astfel putand sa-i vada de la distante mai mari, singurul minus fiind greutatea mai mare de a avansa spre lvl. maxim, greutate crescuta cu 5%.

Oamenii dragon care se pot “infiltra” au fost creati de dragoni strict pentru a contracara avantajele obtinute de ingeri si demoni … dar acestia au un alt minus, cand sunt infiltrati dragonii nu-i pot deosebi de ceilalti.

Astfel jocul va obtine 3 noi caractere care pot fi combinate in mult mai multe variante. Oamenii dragon infiltrati au in schimb misiuni diferite … de sabotaj, o data reusit sabotajul celelalte tabere trebuie sa remedieze totul. Daca nu reusesc sabotajul intr-un anumit timp isi pierd din puterile dragon pe care le recupereaza doar dezvaluindu-si identitatea in fata unui dragon dar lucrul asta nu poate fi facut decat dupa ce incepe lupta cu un dragon, iar dragonii de obicei ataca la fel pe toti caci dupa cum am mai spus nu ii poate identifica.

Astfel lupta va fi echilibrata si nici una din fractiuni nu va castiga inca … pana cand? … pana … la infinit 😛

Ca sa va lamuriti uite ceva imagini din Aion:

Na … ce parere aveti? Am sanse sa fie completat astfel jocul?

No Comments

Mihai

about 8 years ago

Da, suna interesant.Sper sa castigi!

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*