Ma gasesti

Ma gasesti in oricare barbat care iti arunca ocheade, care iti arunca un zambet, care iti arunca o vorba buna, un compliment, o imbarbatare.

Ma gasesti in oricare din barbatii care te imbratiseaza si ezita pentru un moment inainte de a te lasa sa pleci din imbratisarea lor.

Ma gasesti in oricare din barbatii care atunci cand zambesti incearca sa spuna o gluma pentru a te face sa surazi, sa zambesti, sa razi, pentru simplul motiv ca vor ca sa te vada fericita.

Ma gasesti in oricare barbat care se opreste cu privirea asupra ochilor tai, asupra buzelor tale, asupra fiecarei din trasaturile tale, care te priveste intens, dar nu atat de intens incat sa ajungi sa te simti stinghera.

Ma gasesti in oricare din barbatii care cauta prezenta ta, care incearca sa iti fie aproape, care gasesc orice motiv pentru a-ti fi in preajma. Nu pentru a fi ciudati, ci pentru ca astfel pot rapi de la tine un zambet, un suras sau chiar o privire care le ofera speranta implinirii unor vise doar de ei stiute.

Ma gasesti in oricare din barbatii care atunci cand te apropii de ei se inmoaie, devin ca lutul si care de doresti iti pot indeplini orice dorinta.

Ma gasesti in acel barbat care intruneste toate cele de mai sus, toate la un loc, acel barbat care de multe ori nu ai crezut ca-i acolo, in apropierea ta, ca este la un zambet distanta, la o privire distanta, ba chiar la un cuvant distanta.

“Vino”, atat trebuie sa spui si voi veni. Vei avea la dispozitia ta acest barbat cu o singura conditie: sa-i dai atat pe cat iti ofera, sa-i dai iubirea, pasiunea, dorinta si toate visele ce le ai pastrate adanc in suflet pentru perechea ta. De ce? Pentru ca se prea poate ca acest barbat sa fie cel pe care l-ai asteptat, pe care l-ai cautat si pe care l-ai visat atata timp. Acel barbat care se prea poate sa-ti fie perechea perfecta. Acel barbat caruia daca ii oferi zilnic surasul, zambetul si vorbe de drag, va muta si munti pentru tine.

Daca crezi ca acel barbat nu exista, spune-mi si am sa îți arat ca il poți găsi chiar lângă tine.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*