Mall online

A mai vazut cineva un mall online? Eu unul nu si chiar mi-ar placea sa vad cum ar implementa cineva asa un concept.

Eu unu’ l-as face asa: o pagina din care sa poti sa intrii in diverse alte magazine online, fara sa trebuiasca sa te loghezi individual pe fiecare din magazine. Sa poti sa iti pui intr-un cos de cumparaturi toate acele cumparaturi facute in oricare din magazinele din mall. Mi-as imagina ca sa fie tot felul de reduceri, in functie de cat de mare e cosul tau de cumparaturi, in functie de magazin, etc.

Ma intreb daca ar avea cineva curajul sa faca o astfel de platforma, sa fie un site care sa aiba implementate mai multe magazine online, cu mai multe specifice, sa aiba o unitate cand vine vorba de plata, politica de returnare facila, sa aiba toata acea gama larga de produse dintr-un mall, etc. Acela ar fi un fel de mega-magazin online si chiar ar putea sa ofere o multime de facilitati si avantaje fata de alte magazine online.

Exista firme de creere magazine online si ma intreb de ce nu s-au gandit pana acum la asa o platforma, idee. E simpla, nu am mai vazut-o implementata niciunde, deci e originala, e de nisa si in plus ar atrage o multime de curiosi. Ar fi o alta utilizare a magazinelor online, ar avea acelasi rost la baza, ar avea aceleasi functii, atat doar ca ar fi toate sub o umbrela mare, a unui singur site, mega securizat (caci asa ar fi normal) si mega promovat.

Imi imaginez cum ai putea sa intri si sa iti comanzi de acolo orice produs ai nevoie, livrarea facandu-se in 24 ore (doar avem curierat rapid in toata tara) si in plus nu ar mai aparea complicatii legate de plata, ai plati o singura data pentru toate produsele, nu tu plati individuale, de n-spe ori cu cardul sau sa umbli dupa tine cu bani multi, etc.

Eu zic ca asa o idee ar prinde, totul e sa fie bine implementata si promovata. Din pacate nu stiu cati oameni vor lua in serios ideea aceasta, mai ales din moment ce am scris-o ca si proba pentru Super Blog 2012, dar sper ca o data sa existe ceva construit pe baza ideii mele :D.

1 Comment

ceas

about 5 years ago

Ideea nu este noua...cred ca un fel de amazon?! Dar sa stii ca la nivelul acesta trebuie sa ai furnizori puternici ,implica o gramada de oameni... si...mai avem de lucrat la capitolul asta...

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*