Mandru ca-s Aradean

Iata ca revin cu scrierile. Pauza este datortata faptului ca am fost extrem de prins cu un proiect pe care il organizez impreuna cu inca doua colege de la AAL. Proiectul l-am pornit in urma cu cateva saptamani si dorim sa fie un nou proiect de promovare a Aradului si a valorilor sale, numele sau fiind: ARAD – Arhitectura / Responsabilitate / Apartenenta / Daruire. Ca parte din acest proiect am organizat si un tur al Aradului, tur care a avut loc sambata de la ora 18 din Gara Aradului.

1048355_534163726643736_136668121_o

Traseul a fost in mare parte pe Bulevardul Revolutiei, coloana vertebrala a Aradului, avand punctul terminus Piata Reconcilierii/Turnul de Apa. Pe traseu am evidentiat principalele cladiri care au o valoare istorica, culturala si arhitecturala.

Am decis ca o parte a proiectului sa se numeasca “Mandru ca-s Aradean”, partial deoarece numele reprezinta exact cum ne simtim noi, mandrii ca sutem Aradeni, precum si datorita faptului ca este un slogan usor de memorat si expresiv.

In urmatoarea perioada pe pagina de Facebook a proiectului ARAD, vom porni o a doua parte a proiectului, urmand ca in cel mai scurt timp sa pornim si celelalte parti componente ale proiectului, care mai de care mai intresante si, speram noi cu impact major in ceea ce priveste promovarea valorilor si a istoriei Aradene.

Pana cand voi reveni cu detalii va las cu cateva fotografii din tur. Mai multe fotografii gasiti pe pagina de Facebook a proiectului.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*