This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

spamcheckr.com

Mândru că-s arădean – de la idee la Gală

În urmă cu mai mulți ani (2009) am publicat pe blog primul articol sub titlul ”Mându că-s arădean”. Din acel moment, de la o idee pornită acum 7 ani, în acest moment fraza pe care am ”puiat-o” a ajuns să fie sinonimă și cu un partid (nu intru în detalii căci e complicată toată povestea și cum campania electorală stă să înceapă consider că nu e oportun să vă povestesc acum despre subiect). Dar deviez de la subiect, revin la Gală: Gala ”Mândru că-s arădean” își dorește să prezinte, să promoveze și să sprijine toate acele persoane care prin activitatea lor aduc câte un gest, un suflu, o idee sau o activitate pozitivă orașului nostru.

Sigla Mandru ca-s aradean

Mulți știu cât îmi iubesc orașul natal și cred că la fel de mulți oameni știu cât suflet pun în toate proiectele ce le fac, chiar dacă de multe ori rămân pe al doilea plan, în spate, în binecunoscutul stil al celor suportivi. De asta mereu am încercat (și sper că am reușit) să dau o mână de ajutor necesară acelor oameni care au dorit să facă o schimbare în bine, nu doar în Arad cât și oriunde altundeva unde viața mă va purta.

În momentele de început, proiectul meu s-a concentrat pe oameni, pe cei ce aduc mandrie prin ceea ce fac orașului nostru. Ulterior, după cum am schimbat, reorientat și variat blogul am ajuns să diversific și să folosesc tag-ul tot mai des. În acest moment Gala este obiectivul meu principal și sper că va fi de succes, un eveniment de înaltă ținută, un eveniment care să devină un etalon pentru oamenii importanți din Arad.

Oamenii care mă cunosc știu foarte clar faptul că sunt mereu sincer și de aceea vreau să vă spun că unul din cele mai neplacute momente a venit atunci când sloganul ce l-am inițiat și promovat a fost înregistrat la OSIM. Din păcate eu nu dispun de puterea financiară care o presupune o asemnea înregistrare, iar astfel am ajuns să văd cum ceea ce eu am vizualizat într-un mod anume ajunge să devină ceva unde eu nu prea am un cuvânt de spus.

Totuși încă cred în proiectul meu și alături de Brigitta Andreea Saszet și Mihaela-Livia Popa, cele doua colege cu care am pornit tot ce înseamnă ”Mândru că-s arădean” și fără de care sloganul meu ar fi rămas, probabil, doar în online și blogosferă. Cred în el deoarece avem nevoie de un astfel de eveniment, avem nevoie să îi pomovăm și să evidențiem oamenii care face lucruri extraordinare pentru orașul nostru.

În continuare mă mândresc că sunt arădean, mă voi mândri întotdeauna cu asta și nu voi înceta să lupt pentru orașul meu, pentru oamenii minunați pe care acesta îi oferă lumii întregi. Cea mai mare dorință a mea este să pot lăsa o amprentă, să las ceva frumos în urma mea în acest oraș minunat: Arad. Sper ca toți cei ce îmi citesc aceste rânduri să aleagă să trăiască la fel, iar astfel să facem din Arad un oraș extraordinar.

Gala Mandru ed. 2

Iar de încheiere, vă invit luni, 25 aprilie 2016 în Sala mare a Teatrului de Stat ”Ioan Slavici” de la orele 19:00 să participați la o nouă ediție a Galei ”Mândru că-s arădean”.

PS: Mulțumesc Cătă, încă o dată, pt. siglă 😀

1 Comment

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*