Noaptea reclamelor

Vineri am fost la Noaptea Devoratorilor de Publicitate, multumesc Dani pentru invitatie. Pot spune ca m-am simtit foarte bine, mi-a placut enorm de mult evenimentul si sunt sigur ca la fel de mult le-a placut si celorlalti oameni care au luat parte la acest eveniment.

Calupurile de publicitate au fost foarte bine gandite, din tari diferite, niciodata doua reclame pe aceeasi tema, una dupa alta, au fost mereu din tari diferite, animate, filmate cu incetinitorul, etc. ce a fost foarte bine, din nou, a fost organizarea, cu mici hibe, dar e normal, faptul ca pauzele au venit tot la cam 1 ora, 1 ora si jumatate, a fost inca un plus mare.

In pauze puteai sa mergi sa te joci cu un XBox, cu ceva Smart TV care avea Angry Birds si care teoretic trebuia sa-ti recunoasca mana, spun teoretic pt. ca atunci cand am incercat eu imi recunostea mana pentru msxim 30 secunde dupa care pauza :(. Daca te lua cu somn era cafea la discretie, popcorn pentru cei dornici de o gustare sau ceva de rontait cat se delectau cu reclamele.

Iata una din cele mai bune reclame pe care le-am descoperit, sa va spun ca sunt vreo 30 de reclame cel putin cate mi-au ramas in memorie? Mai bine nu, va las in compania reclamei care m-a impresionat cel mai mult:

Partea cea mai faina a fost cand am urcat pe scena (da, am facut-o si pe asta :D), alaturi de Teo, si am ghicit 2 si jumatate din reclamele ce trebuiau ghicite si m-am ales cu un premiu de la Flanco si Genius.

Iata ce reclame trebuia sa le ghicesc:

Coca Cola Light – am zis ca ii Pepsi Light (aici am ghicit Light-ul :D)

Durex – yep, pe asta toti au stiut-o

Flanco – chiar era simpla asta 😀

Cu Teo am stat putin de vorba in pauza sa de tigara, iar dupa o mica sedinta foto (se gaseste mai jos), am purces mai departe la vizionarea de reclame. Bun, acum e momentul in care ma laud cu ce am primit ca si premiu, precum si alte poze ce le-am facut.

1 Comment

cristina

about 5 years ago

Hehe eu am facut interviu cu Teo in 2010 de ziua mea cand a avut show in Flex. Acum nu l-am mai chinuit :)) Inca nu am pus si clipurile ce mi-au placut in articol dar...probabil o voi face. Si da, reclama cu catelul a fost dementiala!

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*