Noile monitoare BenQ LED cu panel VA

Nu cred ca sunt multi care sa stie ce este acel VA din titlu, da’ am sa il explic acum: Vertical Aligment, adica pe scurt calitatea imaginilor creste.

Pentru cine nu stie BenQ este expert in ceea ce priveste monitoare LED si este primul din lume care a implentat sistemul VA, astfel ca au pornit o adevarata revolutie in ceea ce priveste experienta vizuala pe care o experientezi indiferent de aplicatia la care folosesti monitorul tau.

Datorită tehnologiei VA, monitoarele BenQ ofera unghiuri ultra-largi de vizualizare de 178 ° / 178 ° la stânga, dreapta, sus şi jos – cu detalii mai clare, un contrast mai mare şi culori cu adevarat autentice … adica pe scurt spus ramai wow cand vezi imaginea.

Acum … pentru mine un monitor inseamana foarte multe si chiar tin la ele, de ce? Pai in ultima vreme am inceput sa port ochelari fix pentru ca am stat enorm de mult cu ochii in monitoare si in carti, da’ pe vremea cand am inceput eu sa butonez la un comp, CRT-urile erau in voga, ba atunci erai super tare daca aveai din cele cu emisii reduse ca sa nu pui ecran de protectie. Acum … acum TFT, LCD, LED sunt la moda, de fapt tehnologia avansat atat de mult incat calitatea si fiabilitatea sunt extrem de ridicate.

Eu unu’ m-as bucura sa am un BenQ VW2420, de ce? pentru ca stie multe, este cu LED VA si asta m-ar ajuta mult in urmatorul meu turneu de StarCraft 2 … yep … va vine sa credeti ca m-am bagat la un turneu de SC2? Ei … cu un astfel de monitor … well … iti dai seama ce bine m-as descurca cand as avea in fata harta la o dimensiune serioasa … sa vad unitatile, sa vad si pe unde as putea sa atac, etc.

Dar ce tot atatea vorbe … hai sa-l vedeti:

PS: acesta este un advertorial ;).

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*