Noul Spider-Man, mai bun ca cel vechi?

Saptamana trecuta am facut un efort si miercuri la ora 21 am fost prezent la prima avampremiera a noului Spiderman. Decizie buna, am prins loc bun, am avut langa mine, intamplator, cunostinte (multe noi :D) si pot spune ca am vazut un film fain, destul de mult pe gustul meu, comercial (e adevarat, altfel nu se poate sa fie de foarte mare succes) si plin de efecte vizuale reusite.

The Amazing Spider-Man

Nu vreau sa intru in detalii si sa ma apuc sa fac “spoilere” pe aici, dar spun ca povestea este putin diferita fata de versiunea oficiala (mai mult ambigua si lasand loc de interpretare :D), personaje principale noi (Gwen in loc de Marry Jane) si un persona negativ chiar reusit, care duce putin la Hulk :D.

Efectele vizuale sunt bune spre foarte bune (da, se puteau sa fie facute mai bine unele, care s-au vazut clar ca sunt CGI), mici erori (care sigur vor fi ridiculizate in timp), ca de exemplu: Peter ii ofera o cana lui dr. Conners si o apuca de pe masa de sus, chiar aproape de margini, iar in cadrul urmator o tine de mijloc :D.

Mai spun ca merita vazut, nu doar pt. ca e un film de box office, pt. poveste, pt. variatie si bine inteles pt. cateva faze memorabile din film (vezi faza cu hotul de masini).

Nah, va las cu un trailer care sa va faca sa mergeti sa-l vedeti, daca inca nu l-ati vazut :D.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*