O noua revolutie

Dupa ce am auzit de noua inovatie de la Asus G51 (primu’ laptop cu 3D, adica ca la cinematograf) am ajuns la concluzia ca trebuie sa fie facut un film special pentru asta.

Asa ca mi-am pus mintea la contributie si am inventat un scenariu simplu:

In anul 2012 omenirea ajunge sa aleaga intre distrugere totala sau salvare conditionata. Distrugerea ar veni de la un obect cosmic necunoscut de omenire inca, o emisie de particule subatomice care distrug in calea lor tot. Salvarea in schimb vine de la o rasa de fiinte interdimensionale, care conditioneaza salvarea omenirii de schimbarea completa a modului in care omenirea se manifesta, parasirea Terrei si mutarea sub conducerea lor pe o planeta indepartata, aflata pe orbita unui soare asemanator cu al nostru dar unde in acest moment nu exista nici o fiinta, doar vegetatie si o rasa de insecte inteligente care sunt de acord sa primeasca omenirea pe planeta lor pana cand se gaseste o alta planeta potrivita pentru terraformare.

Bine inteles ca acest lucru nu se intampla prea repede si apar diferite fractiuni si de aici incep problemele adevarate.

Intr-un final omenirea ajunge sa gaseasca o astfel de planeta dar terraformarea dureaza cativa ani si nu este sigur ca va fi de succes pana cand nu se testeaza productia de oxigen versus consumul de oxigen, toate acestea trebuind sa fie facute cu ajutorul unei colonii independente.

O data stabilita colonia … aceasta este cucerita de o fractiune a insectelor care planuieste sa utilizeze planeta noua pentru insecte iar omenirii sa ii lase planeta veche care are resurse din ce in ce mai reduse.

Eh … de aici se poate extrapola sfarsit happy sau unu’ care sa lase loc de continuare …

Cum ar fi sa vezi un asemenea film in 3D? Perfect, spun eu 😛

No Comments

Mihai

about 8 years ago

Ar fi interesant! Esti cumva fan Stargate?

Adrian din Arad

about 8 years ago

@Mihai: yep ... StarGate, Star Wars, Star Trek, etc. Sci-Fi sa fie :P

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*