O vizita pe saptamana … nu mai mult ;)

Așadar am ajuns in lumea modei … Ce sa mă fac? Simplu. Încep si studiez câteva site-uri din care îmi atrage atenția www.tarafashion.ro

Ce e asa de special la acest site? Pai sa începem cu interfata care e simpla, utila si fără prea multe briz-brizuri. Plus ca îmi pare ca fiind un site cu de toate de la haine de barbati la femei trecand pe la mame. Dar ce pot eu sa spun mai multe decât sa încercati chiar voi utilitatea si funcționalitatea fiecărui link si a fiecarui buton.

E extrem de avantajoasa organizarea, motorul de căutare e bine optimizat, de fapt întregul site este bine structurat si optimizat pentru navigare rapida, perfect pentru a-ți găsi de la lenjeria intimă la un palton pentru actuala vreme friguroasa.

Chestii faine, demne de tinut seama cand se pleaca la “cumparaturi” online: Tara Fashion are promotii, Happy Hour, tot felu’ de cupoane de reducere … si retur pana la 30 zile … Plus … gama larga de produse, accesorii si o gramada de moduri de a recompensa cumparatoarele si cumparatorii.

Dacă luam in considerare si faptul ca avem o grămadă de promotii … hai sa spunem ca nici nu mai e nevoie sa ieși din casa pentru a te gati de o întâlnire sau o vizita la prieteni sau familie.

Acum … cine ma cunoaste ar zice ca am luat-o pe ulei sau ceva … faza e ca … deh … proba de azi de la Super Blog a presupus sa ma “transform” intr-un redactor pentru o revista de femei … ah … nu cred vreodata sa ajung pe bune … da’ sa nu spun niciodata caci oricand se poate implini 😛 da’ pana atunci … mai sus e rezultatu’ de la gandurile mele despre www.tarafashion.ro. Si mai sa fie … cum naiba sa scriem noi barbatii mult despre moda? Ah … daca cumva as fi un critic de moda sau daca as fi creator … atunci poate … da’ in rest … inclinatia mea in spre lumea modei ii fix cea a unei bare de fier spre apa … adica de loc 😛

A se tine seama … scriu dupa 16 ore de condus … o masa si o bere … so … sa vedem cum o sa fiu punctat (ca si barbat, ca si om obosit … si calator 😉 ).

2 Comments

Goddess

about 7 years ago

Chiar ma gandeam ce ai patit de scrii tu despre fashion....:-P

Cristina

about 7 years ago

Da, este clar, domnii au sarit ca arsi la proba asta. Muuaaahhhaaaa

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*