O zi agitata

Mereu m-am intrebat de ce omenirea vrea sa se autodistruga … de ce mereu imi dau de lucru … daca as lasa totul sa piara … de ce mai salvez omenirea?

Daca am dupa mine mereu un notebook Asus … si il tin mai mereu deschis … caci deh … tine bateria cam 12 ore … atunci sunt mereu la zi cu informatiile din orice colt al lumii … traiasca Internetul !!!

Azi de exemplu un cercetator “destept” s-a apucat sa faca un experiment prea periculos … s-a intrebat cum ar fi sa creeze antimaterie prin bombardamentul unei particule de materie cu particule exotice pe care le-a scos dintr-un univers paralel prin intermediul unei punti energetice … doh … la mintea cocosului ca pe langa energia pe care a consumat-o aiurea puntea a adus cu ea nu doar particule exotice ci si energie … care energie a creat o ruptura in spatiu si timp … noroc ca eu eram la o distanta apreciabila si mi-am dat seama repede de ce s-a intamplat … mai ales atunci cand Asus-ul meu a inceput sa ma lase … cum sa ma lase un Asus … caci bateria trebuie sa tina 12 ore … cum de nu mai are?

Si asa dintr-o simpla sesizare … mi-am dat seama ca ceva nu-i in regula … si dupa ce m-am indepartat de stratosfera … am vazut imaginea de cosmar … jumatate din planeta era pe duca … noroc cu puterile mele … daca nu as fi reusit sa rup puntea … efectul ar fi fost dezastruos pentru intreg universul … intr-o milisecunda cele doua universuri s-ar fi contopit … si cine stie ce ar fi rezultat …

Pana la urma cercetatoru’ ala is sigur ca nu va mai face experimente de acest gen … am avut grija sa ajunga un simplu profesor de teorie … daca il prind ca se mai apropie de un generator de camp … sau orice alt echipament … in afara de cele simple … il bag intr-o inchisoare … sa predea acolo la 3 pereti si un set de gratii …

Na gata … stingerea … ca mai am putina baterie la Asus.

No Comments

Mihai

about 8 years ago

Parca erai fan Apple?

Adrian din Arad

about 8 years ago

@Mihai: ba da ... si inca sunt ... da' acesta este un post fictiv ... se vede ca ii la nivel de Sci-Fi ... deci ... era clar nu?

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*