O zi plina

Ieri, sambata am avut parte de o zi plina, da’ cand zic plina, ma refer la faptul ca am avut de facut o multime de lurcruri, de vazut o multime de oameni si de participat la multe evenimente.

In afara faptului ca am fost pana in Obor si am gasit un termometru super cool, am avut parte de intalnirea cu oameni pe care nu i-am mai vazut de multa vreme, atat unii care imi plac cat si unii cu care inca am relatii tensionate (da, mai sunt si de astia).

TermometruDupa vizita prin piata cu scopul final de a pregati o proba pentru TechBox, am participat la Facem fapte bune pe Metianu, un eveniment interesant, foarte “free spirited” si colorat. Colorat in sensul in care au fost oameni care mai de care mai diversi. Am lasat doua carti, un portmoneu ce nu-l foloseam si am plecat dupa un pahar de limonada cu menta cu o carte despre design, fotografie, arta si arhitectura.

IMG_6884

 

Pana la evenimentul cel mai important din seara trecuta, am mai bifat intalniri cu oameni, o piesa de teatru stradal si o lansare de carte.

Lansarea de carte a avut loc la Scienta, si a fost a autoarei Lucia Bibart, o colega de AAL si o prietena. Imi pare rau ca nu am ajuns sa ii cer un autograf (o voi face cu siguranta cand ne vom mai intalni la cursuri sau diverse alte evenimente) dar in schimb am fost placut surprins de combinatia de poezie, pictura si desen, muzica si lectura ce a marcat aceasta lansare de carte.

IMG_6913

Pe langa toate aceste evenimente, in centru era sosirea de la Supermaratonul Arad-Bekescsaba, un eveniment cu traditie de ceva ani. IMG_6923

Pentru final am pastrat un eveniment foarte frumos si la care chiar m-am simtit excelent: Peet Project.

Baietii de la Peet Project au facut spectacol, peste 100 de oameni au fost prezenti si pot spune ca am vazut un club Nerv plin cu oameni care cantau si aplaudau pe ritm de fusion jazz, funk, si coveruri rock. Faptul ca baietii de la Peet Project sunt din Ungaria m-a surprins, dar pana la urma am inteles de ce au participat la mai multe festivaluri internationale, chiar si in SUA.

IMG_6941

Am sa va las cu un exemplu al atmosferei, un exemplu de piese cantate si pozele de la evenimente.

IMG_6909IMG_6914IMG_6915IMG_6916IMG_6919

IMG_6885

IMG_6888

IMG_6891

IMG_6894

IMG_6897

IMG_6898

IMG_6899IMG_6927 IMG_6939 IMG_6941 IMG_6928IMG_6948

 

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*