Oooooooooo … let's play !!!

Yeah … dupa ce ca nu stiam cum sa imi vad filmele de pe hardurile externe la TV altfel decat sa le ard pe un CD/DVD si apoi trebuia sa le pun in DVD player … apoi ce mai … nu erau cea mai reusita calitate … si de multe ori subtitrarea lasa de dorit … caci deh … DVD player-ul nu stie caracterele Est Europene …

Asa ca am cautat o solutie la problema … si am descoperit-o … oooooooooooooo ho ho … si inca ce solutie …

Asus O!Play … asta ca sa nu fie mai prejos de PC-ul ce il are mami si cu tati in utilizare … care este full Asus … mostenire de la mine cand mi-am luat Mac … ai mei au ramas cu el ne upgradat de 3 ani juma’ … si inca mere de rupe … mami se da pe mess … caci sora mea din Cape Cod … o suna mai mereu … si stau la povesti cateva ore bune …

Na ca am deviat de la subiect … revin … Asus O!Play … o scula desteapta … foarte desteapta as spune … de fapt ii la fel de desteapta ca un Apple TV … sau … stai … ii mai desteapta … caci stie sa citeasca si de pe stick-uri (desi fiind fan Apple tin sa spun ca unele produse isi au minusurile lor, asta cu stick-ul fiind major la Apple TV) …

ASUS_OPlay_HDP-R1_Media_Player

Ce sa te astepti de la un produs Asus? … uite:

– Formate video suportate: MPEG1/2/4, H.264, VC-1, RM/RMVB (adica calitate de mori)
– Extensii de fişiere video suportate: .mp4, .mov, .xvid., .avi., .dvix., .asf, .wmv, .mkv, .rm, .rmvb, .flv, .ts, .m2ts, .dat, .mpg, .vob (adica pe cam toate inventate pana acum)
– Formate audio suportate: MP3, WAV, AAC, OGG, WAV, FLAC, AIFF (asta stie sa citeasca muzica si de o canti la mandolina 😛 )
– Tipuri de imagini suportate: JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF (numa’ sa le tragi pozele de pe aparat pe un stick … si sa stii ca nu merg alea gata imprimate … alea tre’ sa le scanezi intai)
– Subtitrări suportate: SRT, SUB, SMI, SSA (adica daca ai luat subtitrarea de pe titrari.ro sau de pe gogu.ro sau orice alt site tot stie sa o citeasca si sa o sincronizeze)
– Ieşiri: HDMI, Composite Audio/Video, Optical Digital Audio (adica il conectezi la orice … indiferent ca ai plasma, LCD sau TV-ul “slim” care mimeaza un LCD … tot pot sa-l conectezi)
– Intrări: USB2.0 *1, eSATA/USB2.0 combo *1, RJ-45 LAN *1, DC Power In (ce mai … merge si conectare directa de hard la el … caci eSATA te lasa … si asta inseamna ditamai viteza)
– Dimensiuni: 181.0mm x 125.3mm x 47.7mm (ceva de marimea a 6-7 CD-uri puse una peste alta)
– Alimentare: 12VDC, 2A (asta ii tehnica pura … cine vrea traducere … dau ore de electronica la modu’ privat … adica ma contacteaza pe mail si vin si il invat cum se calculeaza R, I, C, etc. si apoi ii mai spun si de W, V, A, MWh, etc.)
– Consum energetic: <10W (ceva de jenu’ … juma’ din becu’ ala economic de te tine 30-50 ani si pe care dai juma’ de milion ca ii ecologic …)
– Temperaturi de operare: 5°C(41°F)~35°C(95°F) (sa nu cumva sa-l pui pe calorifer … da’ nici sub clima … nu de alta da’ te poti trezi cu un morman de plastic si circuite topite sau cu un bloc de gheata negru …)

Na … am comentat destul despre tehnica lui … cine zice ca nu-s inginer? Hai sa va aud … Yep … banuiam eu 😛

Pe final … cine ii interesat de un Asus O!Play … uite … aici is detaliile si pretu’ …

No Comments

kukuyu

about 8 years ago

adica... ca sa pricep mai bine. cumpar scula asta, incarc pe ea tate cele, o leg la TV si ma uit la filme si la ce am mai pus pe ea?

Adrian din Arad

about 8 years ago

@kukuyu: din pacate nu poti incarca pe ea ... in specificatii nu are nici un hard trecut ... concluzie ... doar reda ... astfel ... atasez la ea un HDD extern pe cat de mare vrei tu sau ai ... io am unu' de 320 Gb si ii plin de muzica si filme ... n-am vreme sa le vad pe cate am :P

kukuyu

about 8 years ago

bun si asa, si nu e scumpa deloc chestia :D

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*