Pasiune dulce

Se stie foarte bine ca femeile sunt pasionate de ciocolata, ca adora sa o manance, desi de multe ori se plang cat de mult se abtin sau cat se chinuie sa dea jos orice imbucatura din acest dulce desert.

Am ales sa surprindem o prietena a carei zi de nastere se apropia, cu un cadou pe masura pasiunii femeilor pentru ciocolata. Dupa ce am pregatit unul din deserturile cu care imi rasfat ocazional prietenii, am descoperit ca aceasta prietena are o adevarata pasiune pentru fructele trase in ciocolata. Cum de multe ori s-a intamplat ca prepararea de astfel de delicii culinare sa dureze si cum la fel de multe ori se intampla ca toata lumea sa nu prea mai aiba rabdare pentru a devora asa bunatati am zis ca ar fi frumos sa o ajut cu o un set pentru foundue.

Am cautat putin dupa acesta si l-am gasit intr-un loc in care culmea, nu te-ai fi asteptat: pe un site de cadouri, pe Borealy, ca sa fiu mai exact. Dupa ce am achizitionat setul am pus setul intr-un cos, plin cu fructe, plin de tablete de ciocolata, cu lapte, neagra, cu 50%, 75%, 25% cacao si apoi am ascuns toate acestea sub un buchet de flori, in asa fel incat sa nu para a fi altceva decat un cos cu flori.

Am aranjat ca acest cos, asta dupa ce m-am consultat si cu prietenele ei ce o cunosteau mai bine, sa ii fie livrat acasa cand eram toti adunati la masa. Asa ca pentru desert sa ajunga acest cadou. Evident, in momentul in care a sunat curierul noi eram inca la masa la felul intai, deh, ne miscam noi mai incet decat curierul.

Surpriza a fost pe masura modului in care am ascuns in cos cadoul real, ii parea ei ca e cam greu cosul si se intreba cum de noi ne-am hotarat sa-i luam un cos cu flori cand puteam sa ii aducem doar florile si ea sa le poata puna in vaze de flori. Va imaginati cat de repede am trecut peste celelalt fel de mancare, mai ales femeile, si ne-am grabit cu totii sa incercam setul de foundue.

Da, pot spune ca a fost o surpriza reusita, mai ales ca nu credeam ca va arata atat de bine un set de foundue ascuns, impreuna cu ciocolata si fructe, sub un buchet de flori, intr-un cos de cadou.

Sincer, daca aceasta nu ar fi fost o proba pentru Super Blog 2012, si nu mi-as fi imaginat totul, cu siguranta ca as fi avut poze. Eu unul ma intreb daca cineva va pune in aplicare ideea mea :D.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*