Patriotismul si Internetul

In ultima perioada am inceput sa fiu tot mai patriot, lucrand intr-o companie straina si vazand cum se comporta strainii am ajuns sa apreciez patriotismul tot mai mult.

Patriot am fost mereu, mai mult patriot local (tinand cu orasul meu), dar acum tin si mai mult la tara mea, la oamenii care locuiesc in ea, la tot ce tine de tara noastra, si pentru multe din motivele pentru care tin la tara mea sunt faptul ca avem o mare diversitate de forme de relief.

Dar sa vorbim si de patriotismul pe Internet, de faptul ca putem fi patrioti si putem sa promovam tara noastra prin mai multe metode, dintre care una este sa purtam numele cu .ro, sa renuntam la domeniile .com, . info, .net, etc. domenii care au un alt public tinta.

Pentru mine domeniul .ro este in lucru foarte important, de aceea m-am decis sa imi construiesc un “brand” personal, bazat pe domeniul .ro, inainte avand un subdomeniu la firma mea … dar avand in vedere ca am ales sa scriu mai mult bazat pe ceea ce eu cred, ce eu doresc, ce eu consider ca fiind important … domeniul .ro

Pentru ca Internetul ne inconjoara, pentru ca am ajuns sa depindem de el, e bine sa ne manifestam patriotismul si prin domeniul ales pentru a ne face simtita prezenta pe Internet, pentru a ramane in istoria Internetului.

Pentru mine domeniul .ro m-a scos in evidenta, m-a ajutat sa am identific ca si persoana, da, sunt persoane care asa ma si cunosc ca si Adrian din Arad si asta imi place, scoate in evidenta patriotismul local si faptul ca sunt unic, original si singular … eh … hai sa nu ma mai laud ca nu miroase a bine 😉

Oricum pentru inregistrare domenii puteti apela cu incredere la unul din sponsorii Super Blog, ba chiar la cel care ne-a dat tema pentru aceasta proba numarul 5 … acum … sincer chiar sunt de parere ca pentru o persoana din Romania un domeniu .ro este o dovada de patriotism.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*