Patru ace sau casual?

Cum am fost in Serbia o saptamana la un targ, am fost mai tot timpul la patru ace. Eu sunt totusi o persoana care se imbraca mai casual si cu toate astea, mai toata lumea imi spune ca imi sta foarte bine la patru ace. Asa ca am zis ca e momentul sa iau o decizie: la patru ace sau casual?

Iata o tinuta ce eu cred ca este perfecta pentru mine, un business casual sau casual cu urme de business.

Pinterest
Sursa foto: Pinterest.

Am zis ca e o tinuta care ma reprezinta. Imbrcaminte comoda, dar nu foarte, lejera si totusi usor rigida, o combinatie foarte buna de casual cu o nota de business. Im plac culorile si albastrul de la sacou consider ca este nuanta perfecta pentru o astfel de tinuta.

Minusul la asa o tinuta este mentinerea sa in forma impecabila, e destul de greu sa mentii permanent un sacou ca acesta bine calcat, fara cute, si evident, in limite normale costurile de curatire. In mod normal, un calcator simplu nu cred ca face fata la asa o haina, de aceea eu unul as merge pe un produs Bosch. Stiti bine doar ca Bosch nu face doar scule ci si electrocasnice, si uite, chiar electrocasnice mici.
Bosch
Sa fiu sincer, consider ca daca prinzi o oferta buna pentru un calcator Bosch din seria Edition Rosso, ca cea de aici, sa profiti, pentru ca nu e doar bun ci si rosu (culoarea mea preferata) 😀 .
Calcator Bosch
Revenind la tinuta, iata inca cateva variante pe aceeasi tema, tinute ce eu cred ca as putea sa le adopt. Trebuie doar sa incep cumparaturile.

Pinterest
Sursa foto: Pinterest.

Si inainte sa ma iau cu gramada de poze, va mai spun ca si asta este o proba la Super Blog 2013.

Pinterest
Sursa foto: Pinterest.

Si da, astept raspuns la intrebare: La patru ace sau casual? Sau alte variante?

2 Comments

Adi

about 4 years ago

La patru ace pare mai OK.

quovadis

about 4 years ago

La patru ace!! :)

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*