Pe drumuri prin Europa

Sa presupunem: Toyota face o campanie de promovare a modelului Land Cruiser si printr-o minune se concretizeaza visul meu: acela de a fi un om normal care primeste o masina pentru a o promova, devenind astfel un utilizator normal (nu vedeta) care sa faca ce crede de cuviinta cu masina respectiva, o promoveaza la prieteni, o utilizeaza normal (fara prea mult timp in garaj, fara alte povesti cu ingrijire speciala, simplu si cum un om normal o si foloseste).

Sa presupunem ca am masina la dsipozitie, plus un plin de benzina pe luna (restu’ din buzunarul propriu) si pornesc la drum. Aleg Europa ca si traseu :D, de ce? Avem de toate, de la 1000 de lacuri in Polonia, la Alpi (vreo 5-6 tari ii gazduiesc), la stepele din Ungaria, la padurile din Germania, sau la podgoriile din Franta. Traseul meu ar fi simplu: plecare din Arad – Ungaria mers prin stepa, Austria prin Alpi, Germania … well … cam peste tot acolo, da’ nu pe autostrazi :D, Polonia nordul ei, Norvegia, Olanda, Suedia, Belgia, Franta, Spania iar pe final Portugalia, dupa care drum inapoi prin Italia, Croatia, Serbia :D.

Am inclus cam toata Europa, un asemena tur de forta se poate face in 2-6 luni, asa incat sa poti sa vizitezi ce merita vizitat, costuri … nu prea pot sa ma pronunt, da m-as bucura sa stiu :D.

Acum … as merge in zone si teritorii interzise in mod normal masinilor. Sunt sigur ca un troliu si poate niste guri de aerisire inalte, poate niste bare de ramforsare si suspensii mai inalte ar ajuta. Dar pt. ca sunt un om normal as pune doar un troliu pentru a face fata eventualelor zone mai noroioase :D.

Am avut onoarea si placerea sa fiu intr-o Land Cruiser si pot spune: e impresionat !!! O masina robusta, iti da impresia ca poti cuceri orice obstacol ti-ar scoate natura in drum si ca orice s-ar intampla esti in siguranta. Si daca stai sa te gandesti ca actuala generatie are venerabila varsta de 60 ani … 60 ani de legenda !!! Incredibil … si ma bucur ca am reusit sa conduc una, macar o data in viata.

Oricum … pentru ca pana acum nimeni nu cred ca a spus, chiar ar fi o campanie deosebita sa ia Toyota o persona normala, sa-i faca un blog si sa ii dea o masina, orice model si apoi sa fie promovata masina, persona si tot ce face cu ea, ca si orice alt client de Toyota.

Dar cum pot doar sa visez … pot spune ca sper ca dupa acest articol scris pentru Super Blog 2011, cei de la Toyota sa se gandeasca macar asa … ca si idee sa imi dea pt. un weekend o Toyota de proba :D, stiu, visez, dar poate prind un test drive de weekend :D.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*