Pedalam?

Desi e cam racoare am zis ca ar fi frumos ca sa ne strangem mai multi si sa ne apucam de pedalat … nu oricum si nu oriunde … ci in Lunca Muresului.

E la o aruncatura de bat de Arad, dar totodata iti permite sa traiesti o adevarata aventura, cortul meu permite 4 oameni sa doarma in el, masina mea are 4 locuri, eu am biclicleta … dar ai mei dragi prieteni nu au toti … asa ca am ales o solutie foarte facila: inchirierea de biciclete si de suport pentru ele ca sa pot sa le transport cu masina.

Stateam si imi faceam planurile … prima zi, sambata o tura scurta (cam 2 ore de pedalare), dupa care masa gatita la ceaun :D, plimbare apoi prin zona si m-as pune si de o oglinda cu bicicletele. Pentru cei nefamiliarizati … oglinda este un joc super simplu, trebuie sa-l imiti pe cel dinaintea ta, iar daca gresesti acumulezi puncte, la final primu’ care are 21 puncte pierde si se alege cu o pedeapsa :D. Ziua 2, duminica … well … tura mare a rezervatiei Lunca Muresului, vreo 4-5 ore … cu sandwich-uri dupa noi, cu apa si celelalte necesare … sa ne pierdem prin hatisuri si bineinteles sa descoperim fauna. V-am spus ca sunt caprioare, iepuri, o multime de pasari … iar cand vine vorba de biodiversitate … e loc de studiu … si de fotografii :D. Dupa care … gratar? Ceaun? Da de unde 😀 foc si frigarui 😀 (gurmandul de mine sufera la ora asta iar faptul ca scriu despre mancare ma face sa nu ma mi-o doresc asa de mult … sper :D) … iar dupa … partea de desert … nu spun … as face o surpriza placuta, as pune bezele la foc 😀 da’ exista riscul sa par prea americanizat … asa ca as pregati altceva: nuci cu miere amestecate si puse peste un blat dulce, insiropat si cu niste ciocolata rasa deasupra … ce spuneti?

Da’ stai ca ma ia imaginatia pe dinainte … fiind vorba de un weekend … eu il consider ca fiind ideal doar 2 zile: sambata si duminica … vineri de obicei cam trebuie sa-ti iei liber de la munca … sau esti rupt dupa munca … iar vineri as face pregatirile si as inchiria cele necesare … iar daca cortul meu nu face fata … i-as pedepsi pe prieteni sa aduca unu’ de pe unde apuca 😀

Multi prieteni ma stiu … is om cu idei, inventez, promovez, ma implic, ma agit … da’ uneori parca nu prea am acelasi randament daca nu sunt impulsionat … iar acum sincer … cand am vazut preturile pentru inchirierea de produse de la Aventuria … well … ma simt de parca aceasta proba de la Super Blog 2011 ar putea sa devina realitate … atat doar … vreama asta rece, umeda si mohorata … este complet impotriva mea … da’ nu-i buba … vine primavara si vara :D.

E clar? Proba pentru Super Blog … bifata :D.

3 Comments

verdedeparis

about 6 years ago

Ce logo frumos are Lunca Muresului.. e oficial sau e facut de tine sau?

Adrian din Arad

about 6 years ago

E logoul lor oficial :D

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*