Peet Project, din nou in Arad

In urma cu aproximativ 2 luni (sau sa fi fost 3 luni?), baietii de la Peet Project au fost in Arad si i-am cunoscut pentru prima data. Am ramas extrem de placut impresionat, nu doar de pasiunea cu care canta, nu doar de cat de bine canta, ci si de faptul ca sunt foarte de treaba. Spun asta deoarece am avut norocul sa si stau cu ei la povesti in pauzele dintre piese si putin dupa eveniment.

Peet Project

Iata ca duminica, 20 iulie, incepand cu ora 20, Peet Project revin in Arad si vor avea un concert in aer liber, mai exact in Parcul Padurice. Baietii au un miniturneu incepand de azi in vestul Romaniei si ma bucur enorm ca s-au gandit sa revina in Arad. Ce imi place mult e faptul ca ei combina Jazz-ul cu Funk si Pop, iar rezultatul este unul spectaculos si extrem de antrenant, efectiv nu am avut cum sa stau locului la concertul anterior.

Turneu Peet Project

Pentru cei ce nu ii cunosc sau nu i-au ascultat inca pe baieti, mai departe va las cu cateva piese, OK, fragmente din piesele ce le-au interpretat cand au fost in Arad data trecuta 😀

Asadar, va astept duminica in Parcul Padurice de la ora 20 sa ii ascultam impreuna pe baietii de la Peet Project.

PS: Sa nu uit sa mentionez macar o parte din cei ce au facut posibil acest eveniment: Mihai Molnar Events (Hello Mihai 😀 ), ARED, Politia Locala Arad, aradon.ro, asa, sa mentionez doar cativa 😀 .

1 Comment

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*