Peet Project in Arad

In aceasta seara am fost din nou pe stilca, la TV Arad, unde am vorbit despre experienta mea din cadrul Zilei Internationale a Jazz-ului, vinerea de dinainte (Pan Flute cu Florin Stefan) precum si noul eveniment din aceasta sambata: Peet Project.

Afis Peet Project

La emisiunea moderata de Kristian Vajasi, am fost alaturi de Mihai Molnar, organizatorul eveniemntului ce va avea loc sambata pe 17 mai, in Nerv, de la ora 21.30.

Acum cateva lucruri despre Peet Project: canta bine, au o multitudine de instrumente (nu doar clasicele chitara, clape, percutie, ci si vioara si saxofon), au participat la festivale internationale (chiar si in State au cantat) si abordeaza mai multe stiluri, pe gustul tuturor, de la 60-70, la pop, dance, ba chiar si Earth, Wind and Fire style 😀 pe langa funk si jazz. Asa ca toata lumea poate sa se bucure de muzica lor, toti vor gasi un stil care sa-i binedispuna.

Oricum, pentru cei pasionati si nu numai, adica da, si pentru cei curiosi, Mihai mi-a oferit 2 bilete (pentru un cuplu, sau nu?) pe care le puteti castiga pana sambata la ora 15. Ce e de facut? Simplu, astept comentarii cu o piesa ce va place de la Peet Project, iar pt. exemplificare, mai sus aveti o piesa ce-mi place, asa ca aveti de unde sa va inspirati.

OK, bonus, inca o piesa ce-mi place 😀

Update: Mihaela, ai invitația 😀

1 Comment

Mihaela

about 3 years ago

Mie una imi place "No more lies!

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*