Pentru cunoscatorii de clubbing

Sunt curios cati oameni cunosc YouClubVideo? Pentru cei ce nu au auzit de acest site, va spun acum ca este vorba de un site de video-sharing romanesc 100%. Nu, nu este o copie la nimic, este ceva unic, individual si care are o comunitate de utilizatori bine dezvoltata.

Pe data de 7 aprilie YouClubVideo implineste 3 ani de existenta si pentru a sarbatori au decis sa organizeze cateva evenimente in toata tara, ce fel de evenimente? Pai e vorba de Moscow Night, un concept in cadrul caruia vor mixa: Izhevski [Moscow], Optick [Cyclic Agency], Adrian Eftimie [Cyclic Agency], Mano [Cyclic Agency] asa ca e clar ca se lasa cu un party de pomina :D.

Evenimentele sunt dupa cum urmeaza:

– 23 Martie va avea loc la Jimbolia “Concert Raluka & Irina Florea”;
– 30 Martie, Bucurestiul in Kristal Glab Club, conceptul Moscow Night cu invitatii de marca: Izhevski, Optick, Adrian Eftimie si Mano (acesta este official-party pentru aniversarea de 3 ani YouClubVideo);
– 31 martie, la Club Zebra Bacau, invitatii speciali sunt: Mahony si Izhevski;
– 4 Aprilie deschiderea oficiala a cafenelei Jazz Book, Bucuresti cu un spectacol marca Johnny Bota;
– 6 aprilie in Club Kasho Brasov Moscow Night cu Izhevski;
– 7 Aprilie la Club Midi din Cluj Napoca Moscow Night prelungit, insa intr-un cadru mai restrans, de cunoscatori si prieteni.

Pentru cei ce nu pot ajunge la nici un eveniment YouClubVideo pune la dispozitie live streaming (http://www.youclubvideo.com/live-clubbing), astfel ca oriunde vei fi in tara vei putea sa urmaresti petrecerile si sa te distrezi.

Asadar, de saptamana viitoare ai ocazia sa participi la un eveniment unic in Romania, un eveniment care sper sa se repete cat mai des :D.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*