Porcus Turisticus (cunoscut si ca: Porcus Manelistus)

Si pentru ca nu puteam sa ratez asa o ocazie … am identificat o noua specie pentru a fi introdusa in Atlasul de Mitocanie a celor de la Radio Guerila:

Porcus Turisticus (cunoscut si ca: Porcus Manelistus)

Este o specie care se gaseste exclusiv in zonele de verdeata aflate la 25-30 km de marile orase ale tarii. Se manifesta prin zgomotele extrem de ridicate si stridente ale manelelor, se poate identifica si dupa mirosul excesiv de mititei la gratar precum si de cel al berilor ragaite in “aer liber”.

Urmarile trecerii sale prin zonele de verdeata sunt evidente, el marcandu-si teritoriul prin gunoaie, foc facut in zona neamenajata sau chiar nestins si de cele mai multe ori prin “Dacia” Logan “tunata” care troneaza pe spatiul verde. In preajma sa se vor gasi mereu: Cocalarul de trafic, Taranul de mall, Badaranul de cinematograf precum si Pitipoanca de companie, aceste specii fiind inrudite si avand o stransa legatura cu distrugerea zonelor de verdeata precum si cu poluarea excesiva a obiectivelor turistice in perioada de concedii efectuate la munte si/sau la mare.

Dauna cea mai mare asupra mediului inconjurator o efectueaza atunci cand sunt in concediu in zonele de munte sau mare si cand inconjurati de restul speciilor incearca sa urce un nivel in ierahia nescrisa, dar pastrata, a speciei Humanus Stupidus.

Astfel Porcus Turisticus (Porcus Manelistus) poate evolua in oricare din speciile asemanatoare, in functie de aprobarea primita de restul haitei precum si in functie de agoniseala pe care o cheltuie in concediu, dupa un an de economisire.

Mai jos film cu descrierea speciilor deja “identificate” precum si fotografiile aferente fiecarei specii.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*