Pot fi un unicorn?

Cateodata totul pare greu in viata asta, de parca totul inainteaza in viteza pe langa tine, iar tu parca ai ramas pe loc, ca o piata in alba involburata a vietii.

Asa s-a intamplat cu mine cand in liceu, am ramas destul de mult de caruta cand vine vorba de iesitul in discoteci (pe vremea mea era discoteci, nu cluburi sau pub-uri ca acum 😀 ), si sa nu mai spun de socializare. Nu am avut probleme prea mari de imagine, dar au fost si m-au influentat, eram putin mai plinut (cred ca si acum sunt cam la fel), dar tot pe atunci aveam si ceva probleme cu acneea, evident.

Imi amintesc ca in acea perioada s-a intamplat sa ma aleg cu un semn de pe frunte care se pare ca va ramane acolo pe parcursul intregii mele vieti. Intr-o zi, nu mai stiu daca cu soare sau fara, m-am trezit ca am un cos mare, da’ mare, fix in mijlocul fruntii. In mod normal, nu aveam ce sa piscalesc la el, da’ cum speram ca va trece mai repede daca piscalesc, evident ca nu am stat cuminte. Vreme de mai bine de o luna am stat cu semn mare pe frunte, fix pe mijlocul fruntii, de parca as fi avut un semn indian.

Be a Unicorn

Sursa foto.

Ma simteam uneori de parca eram unicorn (stiti poanta aia de pa Facebook cu “always be a unicorn”? Situatia imi permitea sa intreb: Pot fi un Unicorn? 😀 da’ pe atunci nu stiam de aceasta fraza), sau un indian, iar asta evident ca m-a facut sa ma simt prost, sa nu am incredere in imaginea mea, si asa am ajuns sa nu ies prin discoteci. Discotecile le-am descoperit destul de tarziu, pe la finalul clasei a 12-a, inceput de facultate.

Ai mei colegi erau deja versati, stiau unde sa mearga, cum sa se comporte, aveau experienta si in modul de a intra fara sa plateasca, cum sa dea dedicatii, cum sa convinga DJ-ul sa puna melodiile lor preferate, etc. Din pacate, eu am ramas asa in urma incat abia prin anul 2 de facultate am inceput sa prind chestiile astea, si inca ma mai gandesc cum ar fi fost daca as fi fost si eu mai precoce.

Din fericire in ziua de azi, tinerii au sanse mai mari in a remedia situatia. Pe atunci eu nu stiam de creme sau alte solutii antiacneice, asa ca am facut prostia de a ma “marca”. In afara de faptul ca in ziua de azi tinerii sunt mult mai informati pe aceasta directie, mai au si solutii extrem de eficiente, un exemplu fiind de la Farmec: Gerovital Plant Stop Acnee.

Eh, e bine, macar din experienta mea am invatat, voi sti pe viitor cum sa am grija ca ai mei copii sa nu aiba astfel de semne si iata, am avut un plus la aceasta experienta: am reusit sa mai scriu un articol pt. Super Blog 2013.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*