Prin Arad cu ajutor

De ar fi fost prima editie Prin Arad facuta acum, cu sponsorii pe care ii putem gasi acum … ar fi fost minunat … Uite ca cei de la Autonom vin in sprijinul bloggerilor si ofera masini pentru nevoia de mobilitate a bloggerilor …

Wow … ce superb e acum cand sti ca poti sa te bazezi pe un sponsor puternic care sa vina in ajutorul tau cand ai nevoie de o deplasare in interes de blogging :D. Fix ce lipsea de multe ori, libertatea de miscare, libertatea de deplasare, mobilitatea (altfel spus).

Cei de la Autonom s-au implicat in Prin Sibiul Meu si in Cluj Brands Tour unde au oferit masini pentru a face evenimentele cat mai bune … astfel ca deplasarile intre punctele de interes s-au facut facil cu Opel Insignia, Renault Fluence si VW Passat …

Eu unul as fi dispus sa ofer advertoriale, sa promovez Autonom atat timp cat ei ne-ar pune la dispozitie masini pentru deplasarile in interes de “blogging” in Arad, in judet si uneori in afaa judetului. De ce? Pai cum ar fi sa mergi cu o masina personala a bloggerilor, cate 4-5 oameni inghesuiti in cate o masinuta (cum am facut eu cu masinuta mea, un Peugeot 107) sau cum ar fi sa mergi intr-o masina serioasa: Opel Insignia, Reanul Fluence, VW Passat … well … e o diferenta maricica :D.

As mai face ceva fun: as scrie si despre masinile ce le au cei de la Autonom, in asa fel incat lumea sa poata alege fix ce masina au nevoie cand merg sa o inchirieze.

Pana la urma baza intr-o relatie lunga si fructuoasa intre doi parteneri este comunicarea, intelegerea nevoilor reciproce si oferirea a fix ceea ce au nevoie fiecare din parteneri in asa fel incat totul sa fie bine, ambii parteneri sa castige iar din relatia dintre ei sa iasa un business fructuos :D.

Ar ajuta mult si la excursiile ca si cele ce s-au facut de exemplu in aceasta vara in fiecare duminica prin judetul Arad, in cadrul proiectului Descopera Aradul, o singura masina si ar fi facut minuni: mancarea si alte bagaje s-ar fi putut transporta astfel mai rapid si in deplina siguranta.

M-as bucura daca as avea mereu la dispozitie o cale de comunicare facila, eficienta si rapida cu Autonom pentru ca atunci cand avem un eveniment sa putem sa ii includem si pe ei (daca doresc :D) in sprijinul oferit de companii bloggerilor Aradeni, ca de exemplu in acest weekend la Salut Arad, eveniment unde vom avea invitati bloggeri de renume din Timisoara si alte parti ale tarii si pentru care transportul prin Arad ar fi mult mai facil astfel (cu o masina de la Autonom) pe perioada celor 2 zile cat va tine evenimentul.

Evident ca asemenea darnicie din partea Autonom ar fi rasplatita bine 😀 s-ar scrie cateva articole frumusele despre Autonom si mai mult ca sigur ca in blogroll-ul multora din bloggeri aradeni si-ar gasi loc un link pt. Autonom :D, ce sa mai spun de imaginea pozitiva si de promovarea verbala de care ar beneficia astfel Autonom. Asadar e clar … Autonom si bloggeri aradeni ar face o echipa buna pe o perioada lunga 😀 … cat de lunga? Cat se poate de lunga :D.

Da’ gata … nu are rost sa tot fac presupuneri, acum, dupa ce inchei aceasta proba pt. Super Blog 2011 am sa pregatesc un e-mail si am sa iau legatura cu Autonom pt. a vedea daca putem sa realizam un astfel de parteneriat si chiar o masina ar fi extrem de utila :D.

2 Comments

verdedeparis

about 6 years ago

Scuze ca postez aici, aveam o intrebare apple: e safe sa iti pui teme care se gasesc pe net pe iph? (:

Adrian din Arad

about 6 years ago

@Vrededeparis: depinde de teme, sunt de pe Cydia? Mai ii o chestie ... daca tel. ii jailbreaked sau nu. In rest temele pt. iPhone nu sunt oficial, doar prin Cydia ... so ... nu stiu cum e la tine ...

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*